Voor het eerst herkend

“Hee, jij bent Charlotte van Aukjeswereld.” Een beetje verlegen gaf ik toe en enthousiast vertelde ze me dat ze me al een flinke tijd volgt. Super leuk! Na een gezellig kletspraatje liepen we beiden door en pas een half uur later kwam het eigenlijk binnen. Hoe bizar is het om herkend te worden!?

Inmiddels blog ik natuurlijk alweer een aantal jaren. Ik post foto’s van mezelf op mijn blog en op social media, heb een flink aantal bezoekers op weten te bouwen en dus is het eigenlijk helemaal niet zo gek dat je op een gegeven moment herkend wordt. Zeker niet als het in je eigen geboortestad is. En toch was het vreemd. Gelukkig was het een hele leuke, gezellige en spontane meid en hebben we even gezellig staan kletsen. Maar het voelde voor mij wel een beetje gek, want ondanks dat ik weet dat ik veel deel en dat dus veel mensen het lezen en zien, ben ik me er eigenlijk helemaal niet zo bewust van. Tot op dat moment dan.

En toen gebeurde het vorige week gewoon weer. Op vakantie in Zeeland, werd ik weer herkend. We liepen in de supermarkt van Center Parcs toen ik ineens werd aangesproken door een medewerkster. Super leuk! We kletsen even en toen we even later weer naar ons huisje liepen vroeg Aukje aan me wie die mevrouw was. Um, tja, leg dat maar eens uit. Ik heb het er maar op gehouden dat ik haar kende van de computer. Dat mama dingen schrijft die de mevrouw dan leest. Ze was tevreden met het antwoord en huppelde vrolijk verder. Terwijl ik nog moest bijkomen van het feit dat het best bizar is dat je gewoon ineens wordt herkend.

Super vreemd eigenlijk als je erover nadenkt, dat er dus mensen zijn die mij wel kennen terwijl ik hen niet ken. Maar tegelijkertijd vind ik het ook erg leuk dat ze me beiden aanspraken. Dus mocht je me ooit tegenkomen en je niet weet of je nou wel of niet iets moet zeggen, gewoon doen! Vind ik leuk 🙂

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.