De mooiste wereldkaarten + win! * GESLOTEN

wereldkaarten

Wereldkaarten, ik heb er iets mee. Ondanks dat topografie nou niet bepaald mijn sterkste punt is, vind ik wereldkaarten wel erg leuk en mooi om naar te kijken. De meeste kinderen vinden dat trouwens ook, zeker als er op de wereldkaart bijvoorbeeld te zien is welke dieren waar leven. Super leuk! En nog leuker is dat ik deze week € 50,- korting op een wereldkaart naar keuze mag weggeven!

Mijn liefde voor wereldkaarten

Járen geleden werkte ik in een eetcafé. Dit eetcafé had een schip als thema en dus hingen er overal prachtige wereldkaarten. Van die mooie, ouderwetse, bruinige kaarten. Op een gegeven moment werd het tijd dat het café een make-over kreeg en al het interieur moest eruit. Ik vroeg wat er met de kaarten ging gebeuren en omdat ik ze mooi vond mocht ik ze hebben. Super gaaf! Inmiddels hangt één van de kaarten alweer een flinke tijd bij mijn ouders aan de muur en eentje hangt er bij ons op de Hoeve. Thuis hebben we geen wereldkaart aan de muur hangen om de simpele reden dat Maikel het niet wilde, maar ik hou ervan. Als het aan mij had gelegen dan had er een mooie grote wereldkaart boven de bank gehangen.

Wereldkaarten.nl

Maar tegenwoordig heb je zoveel meer mooie en moderne wereldkaarten. Kaarten met veel details, kaarten in zwart-wit, ouderwetse kaarten of speciale kinderkaarten. Super leuk! Hoe leuk is het om de kinderkamer aan te kleden met een gave wereldkaart vol met dieren? Of hang een wereldkaart in de speelhoek. Je kan dan kiezen of je een hele drukke kaart ophangt, waar de kinderen uren naar kunnen kijken, of juist een rustige, om de toch al drukke speelhoek wat rust te geven.

wereldkaarten.nl

Verschillende materialen

En waar de wereldkaarten vroeger alleen maar in werden gelijst, kan je nu kiezen voor verschillende materialen. Canvas, hout, glas, aluminium of een ouderwetse schoolplaat. Dat maakt de kaart dan net weer wat moderner dan vroeger en zo kan je het materiaal kiezen dat het beste bij je interieur past. Zo hebben wij veel hout in ons interieur, maar ook aan de muren. Denk aan een houten ladder en een foto op hout van onze meiden. Een houten wereldkaart zou daar prima bij passen, als je het mij vraagt.

wereldkaarten.nl

Net even anders

Maar ik kwam ook iets anders gaafs tegen. Stadskaarten. Super leuk om als decembercadeau te geven aan die ene vriendin die verhuisd is naar een andere stad. Of gewoon aan jezelf, omdat ze zo gaaf zijn. Klein nadeeltje, er zijn maar een paar steden beschikbaar, maar wie weet komen er nog meer bij binnenkort? Of een wereldbol van kurk, zodat je vlaggetjes kan prikken op de plaatsen waar je al eens bent geweest. Maar ze hebben ook kaarten om zelf in te kleuren, wereldkaart puzzels, wereldkaart behang, een kraskaart en leuke cadeaus zoals een spaarpot, een bal of een globe voor kinderen. De moeite waard om eens te kijken!

Win

Zou jij wel € 50,- shoptegoed van Wereldkaarten.nl willen winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 9 oktober. Op 10 oktober krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Willemijn. Veel plezier met je prijs!

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.