O jee, een ladder boven de tv…

ladder boven de tv “Schat vind je dit dan leuk voor boven de tv?” En na meerdere keren nee te hebben gehoord hield ik maar op met zoeken. Maar inmiddels hangt er dan eindelijk iets boven de tv hoor, en dat al na 7,5 jaar. Maar het is niet echt iets dat voor de hand ligt…

Sinds mei 2009 wonen Maikel en ik samen. Nou duurde het sowieso wel even voordat we wat fatsoenlijke meubels hadden, maar muurdecoratie was bij ons toch wel het moeilijkste. Boven de bank hebben we iets hangen wat we ooit meenamen uit Parijs en verder bleven de muren van ons huis maar treurig leeg… Verschillende mogelijkheden heb ik geopperd, van schilderijen tot houten kistjes, maar niks was goed genoeg volgens manlief. Totdat ik een keer op Pinterest dit leuke idee tegenkwam. Een ladder! Niet echt voor de hand liggend, maar zo leuk!

En dan ga je op zoek naar mooie ladders. Maar wederom duurde dat weer veel te lang. Steeds als ik iets had gevonden en het naar Maikel doorstuurde dan vond hij het niks om de één of andere reden. Maar met mijn verjaardag vorige maand wist hij me dan eindelijk te verrassen met onder andere deze ladder. En na wat aandringen (lees: tot vervelends toe) hangt hij ook al (als je even nagaan dat mijn moederdagcadeau van drie jaar geleden ook nog niet hangt, dan snap je mijn aandringen wel 😉 )ladder aan de muurIk ben er zo blij mee! Voor nu heb ik deze spulletjes erop en erin gezet, maar het kan goed zijn dat ik hierin nog wat aan ga passen. Misschien hang ik nog wel iets kleins erin of eraan en ik wil eigenlijk nog een mooi houten blok met een foto erop, maar voor nu is het goed zo. En op dit moment hangt er een heerlijke hysterische Sinterklaas slinger onder de ladder, dus dat is op dit moment even druk genoeg haha.

Vond jij het ook zo moeilijk om leuke muurdecoratie te vinden?

P.S. Heb jij de winactie van deze week al gezien?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?wanddecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.