Sinterklaas shoplog #2

Zwarte PietEen maand geleden liet ik al de eerste Sinterklaas cadeautjes voor Aukje zien. Inmiddels zijn er nog wat cadeaus bij gekomen en als het goed is dan blijft het hierbij 🙂 Kijk je mee naar mijn tweede Sinterklaas shoplog? 

Sinterklaas shoplogAukje is de laatste tijd dol op knuffels. En dan niet op gewone teddyberen, nee het moeten wel bekende knuffels zijn, zoals Woezel en Pip, Roodkapje of Bumba. Nou vroeg ze al een tijdje om een Assepoester knuffel, dus toen Maikel laatst voor zijn werk naar de Efteling ging, vroeg ik of hij er eentje mee wilde nemen. En ik weet niet hoe het bij jou thuis gaat, maar als ik mijn man om een boodschap stuur dan komt hij zelden met het goede thuis 😉 Dus hij had per ongeluk de Assepoester pop meegenomen. Geen probleem, want ik weet zeker dat deze ook in goede aarde zal vallen! Hij kostte ongeveer € 12,50 (ook de prijs wist hij niet meer haha).

Bij de Prijsmepper scoorde ik twee Sinterklaas lego setjes. Het is niet van echte Lego, maar voor nu goed genoeg en we hebben toch nog geen echt Lego dus Aukje ziet geen verschil. Per setje nog geen € 3,50 dus die kon ik niet laten liggen! Ook kocht ik een setje van drie waterballen (van die dingen waarin het gaat sneeuwen als je ze op zijn kop houdt) voor kerst. Aukje is dol op die dingen, dus deze zal ze ook erg leuk vinden. Het setje kostte € 2,50. naamloosOok kocht ik deze doktersset bij de Prijsmepper. Aukje is dol op doktertje spelen, dus hier zal ze zeker veel plezier mee hebben. Ik geloof dat hij € 8,- kostte. En nog een extra tipje, bij Prijsmepper is al het speelgoed nu nog eens 25% afgeprijsd. Het is daar al niet duur, nu helemaal niet meer! naamloos1Als laatste kocht ik nog deze te schattige poppenwagen van het merk Lief! Te koop bij Kruidvat voor € 39,95. Aangezien ze voor haar verjaardag een nieuwe pop heeft gekregen die ze overal mee naartoe sleept, denk ik dat ze hier wel heel erg blij mee gaat zijn.

Oh en morgen zijn er verschillende Disney dvd’s in de aanbieding bij de Aldi, dus daar ga ik nog even proberen om de dvd van Rapunzel te scoren 🙂

Wij zijn er klaar voor! En jij, ben jij al klaar voor Sinterklaas?

P.S. Heb jij de winactie van deze week al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.