Kraamvisite of babyborrel?

kraamvisite of babyborrel?Bij mijn vorige zwangerschap wist ik het zeker, een babyborrel vond ik saai en ik vond het veel gezelliger als iedereen op kraamvisite zou komen. En toen werd Aukje geboren en veranderde er iets…

Drie jaar geleden kwam het idee van een babyborrel nog niet eens in me op. Dat vond ik maar onpersoonlijk en ongezellig. Het was toch veel leuker als iedereen gewoon gezellig op kraamvisite zou komen? Elke dag fijn bezoek over de vloer, samen beschuitjes eten, met de baby tutten en bijkletsen, super leuk. Maar vanaf het moment dat Aukje geboren was dacht ik daar toch ineens heel anders over.

Waar ik het normaal ontzettend gezellig vond om visite te krijgen, hoe meer zielen hoe meer vreugde, veranderde ik in een soort moeder leeuwin die over haar jong waakte. Ik wilde alleen nog maar samen met mijn gezinnetje zijn en zat eigenlijk helemaal niet zo te wachten op bezoek, zo erg! Ik wilde Aukje niet afgeven, wilde de avonden vrij houden en wide gewoon lekker samen cocoonen.

Inmiddels ben ik dus zwanger van ons tweede meisje en na het zien van de babyborrel van gisteren op de Hoeve weet ik het zeker, dit keer wordt het ook een babyborrel! Natuurlijk mogen bepaalde mensen wel gewoon al eerder komen, maar de grote bubs komt gewoon lekker allemaal in één keer, lijkt me ideaal!

Nu nog even uitzoeken wanneer de beste tijd is (drie weken na de uitgerekende datum ofzo?) wie ik dan allemaal uit wil nodigen, en hoe ik verder wil dat het eruit ziet. Maar daar kan ik gelukkig nog wel even over nadenken 😉

Heb jij nog goede tips om een zo gezellig mogelijke babyborrel te organiseren?

P.S. Heb jij de winactie van deze week al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.