Zo denk ik over deze zomerse dilemma’s

IMG_5093 [800x600]Omdat de zomer het toch weer een beetje af laat weten, staat er vandaag een heuse zomerse tag klaar! Bedacht door Renske en getagd door Nicole, kijk je mee naar mijn antwoorden op deze zomerse dilemma’s?

OP BLOTE VOETEN DOOR HET GRAS OF OP BLOTE VOETEN DOOR DE BRANDING?

Ik ben niet zo’n blote voeten liefhebber, zelfs thuis loop ik eigenlijk zelden op blote voeten. Maar goed als ik dan toch moet kiezen dan kies ik voor de branding, als is het alleen maar omdat ik gras gewoon in de achtertuin heb en ik voor de branding lekker naar de kust mag 🙂

EEN VAKANTIE OP EEN TROPISCH EILAND OF EEN ZONNIGE, CULTURELE STEDENTRIP

Tropisch eiland, zeker weten! Ik geef niks om stedentrips. Ik weet nog dat mijn familie vroeger altijd tegen me zei dat dat nog wel zou komen als ik ouder was, maar helaas, ik hou er nog steeds niet van.

JOUW DINER BESTAAT ALLEEN NOG MAAR UIT HOMEMADE PASTASALADE’S OF JOUW DINER BESTAAT ALLEEN NOG MAAR UIT BARBECUEËN

Oei dit is een lastige! Ik hou enorm van Italiaans en dus ook van pasta’s. Maar alleen maar pastasalades is toch wel even anders. En barbecueën geef ik eigenlijk niet zoveel om, ik vind het vooral gezellig, maar het eten vind ik niet bijzonder lekker ofzo. Dus dan toch maar de pastasalades.IMG_5215 [800x600]

ZWOEGEN IN DE SPORTSCHOOL OF WORK-OUTS IN DE BUITENLUCHT

Ik heb echt een enorme hekel aan sporten en de sportschool lijkt me al helemaal vreselijk dus dan kies ik voor de buitenlucht. Maar het liefste dan met een club vriendinnen, zodat het nog enigszins leuk is haha.

IEDEREEN DENKT DAT JIJ DE ZON TEVOORSCHIJN TOVERT OF NIEMAND WIL OOIT NOG MET JOU OP VAKANTIE

Dit vind ik een vreemde vraag eerlijk gezegd… Ik hou niet van alleen zijn, dus dan kies ik denk ik voor het eerste. Als ik dat nou ook eens echt zou kunnen, dat zou fijn zijn!

EEN HELE ZOMER DOORBRENGEN IN SCANDINAVIË OF EEN HELE ZOMER BACKPACKEN DOOR AZIË

Backpacken is echt niks voor mij! En Azië trekt mij ook niet dus dan ga ik wel naar Scandinavië 🙂

NOOIT MEER JOUW TEENNAGELS LAKKEN OF NOOIT MEER SLIPPERS DRAGEN

Nooit meer mijn teennagels lakken. In de zomer wil ik echt slippers aan hoor, veel te warm anders! Dan maar met met ongelakte nagels.IMG_5216 [800x600]

JE DRAAGT DE HELE ZOMER EEN NÉT TE KORT ZOMERS ROKJE OF JE MAG NOOIT MEER JOUW BENEN ONTHAREN

Wat zou het fijn zijn als ik nooit meer mijn benen zou hoeven te ontharen! Wat een rotwerk zeg. Maar daar wordt niemand blij van, dus dan maar dat te korte rokje. Alhoewel, ook liever niet eigenlijk haha. Maar als ik mijn benen niet meer onthaar, dan kan ik alleen nog maar lange broeken aan, moeilijke dit!

IEDERE NACHT ILLEGAAL KAMPEREN IN EEN WEILAND OF IEDERE NACHT DOORBRENGEN ONDER DE STERRENHEMEL

Als er onder die sterrenhemel dan geen muggen aanwezig zijn dan wil ik het nog wel overwegen. Maar daar hoort dan eigenlijk ook al dat andere ongedierte bij!

JOUW FAVORIETE IJSJESSMAAK IS NERGENS MEER VERKRIJGBAAR OF JE MAG DE HELE ZOMER GEEN ZOETIGHEID MEER

Ik geef niet zo heel veel om ijs dus dat zou ik niet zo erg vinden. Nu ik er over nadenk heb ik eigenlijk niet eens een favoriete ijssmaak. En nooit meer zoetigheid, dat kan ik echt niet!

IEDERE ZOMER HOOR JE ALTIJD ‘OP EEN ONBEWOOND EILAND’ VAN KINDEREN VOOR KINDEREN IN JOUW HOOFD OF BIJ HET HOREN VAN MUZIEK BEGIN JE ONUITSTAANBAAR TE HUILEN

Haha ik heb nu al elke dag kinderliedjes in mijn hoofd dus deze kan er dan ook nog wel bij 😉

En jij? Nooit meer je benen ontharen of de hele zomer een te kort rokje aan?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.