Winweek #3: win een pop van Alimrose

AlimroseIk moet iets bekennen, ik ben verliefd! En het was nog liefde op het eerste gezicht ook… Vanaf het allereerste moment dat ik deze schattige poppen van Alimrose zag was het raak en spatte de liefde er vanaf. En het leuke is, ik mag zo’n schattige pop weggeven!

Toen ik een tijdje terug op internet aan het zoeken was naar mooie poppen kwam ik op deze site terecht. Wauw, wat moest ik me hier inhouden zeg (bij deze ben je gewaarschuwd 😉 ) Wat een geweldige baby-en kinderproducten verkopen ze hier! Van accessoires voor op de kinderkamer, tot aan knuffels, speelgoed en wandversiering, LovelyLittleOne verkoopt het allemaal. Maar mijn aandacht werd toch echt het meeste naar de poppen getrokken. Deze schattige ballerina’s zijn prachtig gedetailleerd afgewerkt en van goede kwaliteit. Zo mooi dat het bijna zonde is om ermee te spelen, bijna dan 😉

Toen ik de poppen zag moest ik meteen aan Aukje denken, want zodra Aukje muziek hoort begint ze te dansen. Haar bewegingen zijn bij lange na nog niet zo sierlijk als de bewegingen van een ballerina, maar binnenkort wil ik met Aukje toch eens gaan zoeken naar een leuke dansschool in de buurt en wie weet tot wat voor danseres Aukje zich dan ontpopt 😉 Je kan je dus wel voorstellen wat ik dacht toen ik deze schattige poppen van Alimrose zag, die moest en zou ik hebben! Nou heb ik er zelf nog geen, maar hij staat alvast op het lijstje voor Aukjes verjaardag hoor!

Vind jij deze ballerina’s ook zo mooi en wil jij er wel eentje winnen? Laat dan in een reactie weten welke pop je graag zou willen ontvangen. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel zo’n schattige pop wil winnen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd 😉 Je kan meedoen met deze winactie tot en met 6 juli. Op 7 juli krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Kan jij niet zolang wachten? Dan zijn alle leuke Alimrose producten hier te koop. Heel veel succes!

P.S. Vergeet je niet om ook nog even een kijkje te nemen bij de andere leuke prijzen?

Winactie #1: Win een kinder t-shirt van Bibalot naar keuze

Winactie #2: Win een naamslinger met tekst naar keuze

Winactie #4: Win € 130,- shoptegoed bij Sacha shoes

Winactie #5: Win een muursticker met tekst naar keuze

Winactie #6: Win een set om hand-of voetafdrukken van je kindje mee te maken

Winactie #7: Win een bos bloemen naar keuze

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.