Winweek #2: win een naamslinger naar keuze

naamslingerVoor de tweede winactie van deze winweek kan je een naamslinger naar keuze winnen. Je kan de slinger helemaal samenstellen zoals je zelf wilt. Geboorteslinger, verjaardagsslinger, trouwslinger, naamslinger, de mogelijkheden zijn eindeloos…

Toen Aukje bijna één jaar werd wist ik het zeker, er moest en zou een naamslinger komen. Ik heb lang nagedacht over wat er dan precies op de slinger moest komen te staan (want ik wilde de slinger graag vaker gebruiken dan alleen bij haar eerste verjaardag) en welke kleuren ik zou gebruiken. Uiteindelijk is de slinger helemaal mijn smaak en hopelijk vindt Aukje hem ook mooi als ze straks wat ouder is.

Toen ik aan het zoeken was naar een leuke naamslinger voor Aukjes verjaardag, kwam ik al vrij snel bij de Slingerwinkel terecht. Ze hebben daar alles om een feestje leuk aan te kunnen kleden en al snel zat mijn winkelmandje vol met meer leuke feest accessoires (en ik denk dat ik me hier voor de bruiloft van mijn zus ook nog even uit ga leven…). De naamslinger wordt hier inmiddels al een paar jaar gebruikt en vandaag kan jij ook een naamslinger naar keuze winnen.

Je kan kiezen uit 8 verschillende lettertypen of zelfs je eigen lettertype. Effen kleuren, fluor kleuren of leuke motiefjes en dan kan je je slinger helemaal naar smaak afmaken met leuke tussenstukjes. Zo kan je bijvoorbeeld Woezel en Pip aan het begin en einde van je slinger doen, of overal sterretjes tussen plaatsen, je kan zelfs je eigen foto er tussen zetten, super leuk toch!

Wil jij zo’n leuke naamslinger naar keuze winnen? Laat dan in een reactie weten wat voor slinger (geboorte/verjaardag/bruiloft etc.) je graag zou willen ontvangen. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel zo’n leuke slinger wil winnen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd 😉 Je kan meedoen met deze winactie tot en met 5 juli. Op 6 juli krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Kan jij niet zolang wachten? Dan kan je hier alle producten van de Slingerwinkel vinden. Heel veel succes!

Neem ook gerust nog een kijkje bij de overige winacties van deze winweek: 

Winactie #1: Win een kinder t-shirt van Bibalot naar keuze

Winatie #3: Win een pop van Alimrose

Winactie #4: Win € 130,- shoptegoed bij Sacha shoes

Winactie #5: Win een muursticker met tekst naar keuze

Winactie #6: Win een set om hand-of voetafdrukken van je kindje mee te maken

Winactie #7: Win een bos bloemen naar keuze

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.