Tip voor onder de kerstboom #6: Toffe turner + win! GESLOTEN

toffe turnerDe laatste winactie van dit jaar! Toffe Turner is een gezellig familiespel waarbij behendigheid een grote rol speelt. Laat jij de turner weer netjes op beide voeten landen? 

De bottle flip, wie kent het niet? Je gooit een flesje in de lucht, en met een beetje (veel) geluk komt hij precies op de goede manier weer op tafel terecht. Hasbro gaming bedacht een variant op dit spel, Toffe Turner. Het is de bedoeling dat je de turner vaart laat maken en hem uiteindelijk zo ver mogelijk laat springen. En natuurlijk moet hij netjes op twee voeten landen. Klinkt als een leuke uitdaging, maar hoe werkt het nu eigenlijk echt?

toffe turner

Om te beginnen hang je de turner aan de rekstok. Dan zorg je dat hij vaart maakt, dat doe je door op de gele knop te drukken. Niet door ongecontroleerd te blijven rammen, maar probeer om steeds als de turner naar achteren zwaait, te drukken. Zijn benen gaan dan naar voren en zo kan je steeds meer vaart maken. Net als met schommelen. Als je genoeg vaart hebt gemaakt en de turner flink rond zwaait, druk je op de rode knop. de kunst is om dat precies goed te timen, zodat de turner zo ver mogelijk springt. Landt je turner in de zone met punten? Dan heb je het goed gedaan! Maar ik kan alvast verklappen, dit is best een flinke uitdaging en vergt wat oefening. Maar als je het eenmaal door hebt is het een leuk uitdagend spel dat uitnodigt om steeds verder te kunnen springen.

De adviesleeftijd is acht jaar en dat komt waarschijnlijk door de moeilijkheid van het springen zelf. Aukje kan de knoppen namelijk prima zelf bedienen, maar inschatten wanneer ze moet drukken is inderdaad nog veel te moeilijk. Desondanks vindt ze het wel erg leuk om de turner te laten draaien, maar daar draait (haha 😉 )het spel natuurlijk niet om.

Wil jij het spel Toffe Turner winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 2 januari. Op 3 januari krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Denise! Heel veel plezier ermee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.