Lumo Stars

lumo stars

Onze meiden zijn gek op knuffels. Ze hebben er echt ontzettend veel en nog steeds vragen ze regelmatig weer om nieuwe exemplaren. Je begrijpt dat ze dan ook dolenthousiast waren toen ze hoorden dat ze niet alleen in bed kunnen knuffels met hun nieuwste knuffels, maar dat ze er ook mee kunnen spelen via een app…

Lumo Stars

Lumo Stars

Lumo Stars zijn de nieuwe lievelingsknuffels van onze meiden. Deze knuffels zijn in Finland ontworpen en nemen je mee in een magische wereld vol met besneeuwde bossen, ijzige landschappen en een betoverende sterrenhemel. De Lumo Stars zijn niet zomaar knuffels, maar elke knuffel heeft zijn eigen naam, geboortedatum, lievelingseten en favoriete bezigheid. De eigenschappen van jouw knuffel kom je te weten door de QR-code te scannen, zo ontdek je alles over jouw Lumo Star!

Natuurlijk kan je heerlijk spelen met deze knuffels, er fijn mee knuffelen en ze meenemen naar bed, maar deze knuffels hebben nog iets bijzonders, je kunt namelijk met ze spelen met de bijbehorende (gratis) app! Hoe leuk is dat?! De Lumo Stars zijn te koop in verschillende formaten; mini (8,5 cm), classic (15 cm) en big (24 cm). Daarnaast bevat de Lumo Stars collectie ook verzamelfiguurtjes, verrassingseieren, tassen, babyspeelgoed, spelletjes en puzzels.

Lumo Stars

Schattige knuffels

Nou zijn er natuurlijk wel ontzettend veel verschillende soorten knuffels te koop, maar de Lumo Stars scoren erg goed bij onze meiden vanwege hun schattige grote, ronde ogen en hun zachte vachtjes. Er zijn wel meer dan honderd verschillende Lumo Stars dus er zit voor iedereen gegarandeerd een favoriet tussen. Ben je benieuwd naar welke knuffels er allemaal zijn? Hier vind je een overzicht van alle Lumo Stars.

Lumo Stars app

De app

Via de Play Store of App Store kan je de gratis Lumo Stars app downloaden. Wanneer je dat hebt gedaan kan je jouw eigen knuffel opzoeken. Scan dan de QR code om alles over jouw Lumo Star te weten te komen. Je kunt ervoor kiezen om zijn naam te veranderen en vervolgens kan je er lekker mee gaan spelen. Ontdek het favoriete eten en de favoriete hobby van jouw vriendje en wanneer hij jarig is. Wil je liever echt spelen? Spring dan op de trampoline, speel met de bal of doe een van de andere leuke spelletjes. Natuurlijk kan je ook de achtergrond veranderen en aanpassen zodat je er een screenshot van kunt maken, die je als screensaver kunt gebruiken. Superleuk allemaal!

De app doet me een beetje denken aan de Tamagotchi van vroeger. Je ziet namelijk precies of jouw Lumo Star behoefte heeft aan slaap, eten of spelletjes. Zo weet je precies wanneer je wat met je knuffel kunt doen, ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.