Our diary #260

Een nieuwe zondag, een nieuwe diary. Afgelopen week was een drukke week en komende week wordt nog veel drukker, maar gelukkig is het nooit te druk om wat fotootjes tussendoor te maken 😉
Vorig weekend had Aukje een logeetje. Zondagochtend maakte ik dus een lekkere fruitschaal als tussendoortje.
Maandag was het Pinksteren, een werkdag voor mij. Na het werk haalde ik de kindjes op bij opa en oma en reden we even door naar de supermarkt. Aan mijn blik te zien duurde het weer eens heel lang voordat de kinderen eindelijk in de auto zaten haha.
Dinsdag gingen de kinderen na ruim twee weken vakantie weer naar school, dus ik maakte ’s ochtends de tasjes weer klaar.
Dinsdag na schooltijd gingen we op verjaardagsvisite bij mijn tante. Emmi speelde daar heerlijk met de oude poppen in de serre.
Er werd ook nog even geknutseld.
Woensdag mocht ik weer een dagje juffen en bij de verkeersles zette een kind het bord Helmond (onze woonplaats) neer. Vond ik wel een foto waard 😉
Emmi lag na schooltijd uitgeput bij opa en oma op de bank.
En Aukje speelde gezellig een spelletje met opa.
Donderdag sprak Aukje na schooltijd niet af en dus gingen we gezellig samen aan de knutsel.
Bijna klaar!
’s Avonds mocht ik weer een uurtje lesgeven en omdat het heerlijk weer was, deed ik dat lekker buiten.
Vrijdag kwam Aukjes (pas bevallen) juf op school met de baby, dus ze nam een kleinigheidje mee.
Vrijdagavond waren we allemaal weer terug van het werken, school, opa en oma en dansles en dus werd er nog even buiten gespeeld. De bal ging over de heg dus die moesten we even halen.
Zaterdagochtend gaf ik weer twee sportlesjes en daarna stond de was op het programma. Altijd fijn. Gelukkig kon ik ook nog even in de tuin zitten en gaf ik ’s avonds mijn haar wat extra liefde met een rijstwater behandeling.

Vandaag is mijn lieve mama jarig (hieperdepiep!) en heb ik een date met Guus Meeuwis (samen met nog zo’n 35.000 anderen 😉 ) en dan begint er maandag weer een mega drukke week.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.