Een gepersonaliseerde naampuzzel van Cre8 + win! * GESLOTEN

naampuzzelAls kraamcadeautje, verjaardagscadeautje, klassencadeautje voor de juf of meester, cadeautje voor het rapport, of gewoon voor de zomaar. Een gepersonaliseerde naampuzzel van Cre8 is altijd een goed idee. En nu is er ook nog eens een ontzettend mooie limited edition, de lente variant…

Al eerder schreef ik over de puzzels van Cre8. Cre8 is een bedrijf dat graag extra aandacht wil besteden aan de talenten en inzet van de minder zichtbare groepen binnen de lokale omgeving en specifiek de groep jongeren die zich in maatschappelijke achterstandsposities bevinden. Bij CRE8 social venture leren zij hun interesses ontdekken en krijgen ze onder begeleiding de kans om zich te ontwikkelen. Op deze manier willen wij een positieve bijdrage leveren aan de carrièrekansen van deze jongeren en aan de maatschappij. Bij CRE8 social venture is iedereen welkom om te werken aan de toekomst. Cre8 biedt deze jongeren een vaste structuur en begeleiding in een inspirerende werkomgeving. Jongeren komen eerst  langs voor een introductie. Wie het leuk vindt, blijft als leerling voor een heel traject en wordt door ons opgeleid totdat hij/zij zelf de machines kan bedienen. Naast technische en praktische kennis over de apparatuur leren jongeren ook hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat en ontplooien zij werknemersvaardigheden.cre8In de categorie kids verkoopt Cre8 verschillende puzzels. Je kan deze puzzels personaliseren met bijvoorbeeld de naam van je kind, maar je kan er ook groep 5A op laten zetten en de puzzel als afscheidscadeautje aan de juf of meester van de klas geven. Er is van alles mogelijk, want de puzzels kunnen al gemaakt worden vanaf 3 letter tot en met 11 letters. Je kon al kiezen uit vier verschillende kleurencombinaties, winter, lente, zomer, herfst, maar daar is nu ook de lente special bijgekomen. En dat is toch een mooie combinatie. Vrolijke en zonnige kleurtjes die perfect bij elkaar passen. Elke letter bestaat uit meerdere puzzelstukjes en de puzzel kan daarom ook op meerdere manieren gemaakt worden. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en op die leeftijd kunnen ze hem ook echt al zelf maken. De kans zit erin dat je bij de laatste stukjes even moet helpen, omdat het net niet helemaal uitkomt en dan moet je er nog even een paar omdraaien, maar Aukje (4,5) kan dat tegenwoordig helemaal zelf.

Wil jij een gepersonaliseerde naampuzzel winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 3 juni. Op 4 juni krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Enne, kan je niet zolang wachten dan kan je deze gave naampuzzels hier bestellen vanaf € 22,00. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Sjanne, heel veel plezier ermee!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.