Moederdag winactie #2: win een fotosieraad

Die mooie foto van de newborn shoot, je huisdier of je partner, een prachtige foto van de kleinkinderen of juist een foto van je ouders. Met de fotosieraden van Names4ever draag je je geliefden voortaan altijd dichtbij. En omdat het bijna moederdag is, kan jij er deze week een winnen.

Wat is er nou mooier dan je kindje altijd dicht bij je dragen? En dan niet alleen de naam van je kindje, maar een prachtige foto van een van de mooiste momenten uit jullie leven. Names4ever maakt het mogelijk met de mooiste fotosieraden en ik mag er eentje weggeven! Dus bedenk maar alvast of je je moeder, je schoonmoeder, je partner of gewoon jezelf ermee gaat verrassen, want met dit cadeau scoor je sowieso punten.Names4ever is de specialist in naamsieraden. Of je nu op zoek bent naar een naamketting, een mama sieraad, een letter ketting of een ander uniek naamsieraad, bij Names4ever vind je precies wat jij zoekt. Maar tegenwoordig kan je naast een naam, ook een foto in een hanger laten graveren. Zo maak je jouw sieraden nog persoonlijker!

Bij de fotosieraden van Names4ever is de foto met een speciale techniek in het zilver gegraveerd zodat de gravure donkerder en duidelijker wordt. Zo is de foto altijd helder en gedetailleerd zichtbaar. Je kan kiezen uit fotohangers of fotobedels in onder andere hartvorm, ronde en ovale vormen. Na ongeveer 5 werkdagen heb je jouw unieke sieraad in huis, dus als je nu besteld dan ben je nog ruim op tijd voor moederdag!

WIN!

Wil jij een zilveren fotosieraad winnen? Het enige wat je dan hoeft te doen is reageren. ?. Daarnaast wordt het liken, taggen en/of delen van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 4 mei. Op 5 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.