Win! Phlat ball aeroflyt

phlat ball“Eén, twee, drie, komt hij…!” En met een flauw boogje belandde mijn frisbee in het gras. Weer niet gelukt. Overgooien met een frisbee kon ik als kind al niet en daar is dus geen verandering in gekomen. Nog steeds gaat het me niet goed af. Maar daar is nu een oplossing voor, met de phlat ball gooi je een frisbee en doordat die in de lucht verandert in een bal, vang je een bal. Super leuk! En deze leuke gadget mag ik weggeven!

De phlat ball koop je als een platte discus. Zodra je hem uit de verpakking haalt kan je er meteen mee gaan gooien. Tijdens het gooien verandert hij vanzelf in een bal. Het is echt weer eens wat anders dan een standaard frisbee of een standaard bal. Speelplezier gegarandeerd. Nadat je de bal hebt gevangen, kan je hem heel makkelijk weer plat duwen zodat je weer een discus hebt. Bijkomend voordeel is dat je hem makkelijk in je tas mee kunt nemen als je ergens naartoe gaat. Door hem plat te drukken neemt hij namelijk veel minder ruimte in beslag.

Wil jij deze gave phlat ball winnen? Laat dan in een reactie weten voor wie je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt, het bericht wil delen en/of iemand wil taggen die deze phlat ball ook wel wil winnen. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 27 april. Op 28 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Kan jij niet zolang wachten? Dan is de phlat ball onder andere hier te koop. Heel veel succes!

p.s. Heb je de andere winactie van vandaag en het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.