Winactie: letter banner van Ik Ben Zo Mooi

letter bannerOveral zie je ze voorbij komen, de letter banner. Je weet wel, zo’n letter slinger, waarmee je zelf leuke woorden en zinnen kan maken. Vooral op Instagram zie je ze veel voorbij komen. Ik vind ze super leuk en vandaag mag ik er eentje weggeven!

Sinds kort ben ik een beetje aan het experimenteren met het maken van foto’s. Voor mijn blog, maar vooral ook van Aukje. Door veel bij anderen te kijken leer ik veel en doe ik veel leuke ideeën op, zo ook het idee van de letter banner. Want de letter banner is helemaal hip en je ziet hem overal! Van de leuke webshop Ikbenzomooi.nl kreeg ik een mooie pastelkleurige letter banner. Super leuk, want meestal zie je de zwarte variant voorbij komen, en deze kleurtjes passen beter bij mij.

Wat kan je er allemaal mee doen?

Op foto’s zie je de letter banner vaak voorbij komen als achtergrond. Er hangt dan een tekst die perfect bij het plaatje past. Zo had ik met kerst bijvoobeeld een kerstkaart gemaakt. Ik had een leuke setting klaargezet, en met de letter banner de woorden “merry x-mas” opgehangen, Super leuk! Ook heb ik hem vaak voorbij zien komen met “happy 2016”. Maar je kan hem bijvoorbeeld ook gebruiken als soort milestone slinger. Leg je baby van 1 maand oud op een leuk bontje, maak met de letter banner de woorden “vandaag ben ik 1 maand oud” en maak er een foto van. Zo kan je dat natuurlijk met alle mijlpalen doen. Wanneer je kindje wat groter is, kan je de letter banner gewoon op de muur hangen (en hopen dat je kindje mee wilt werken 😉 )letter bannerOok kan je de letter banner gebruiken als decoratie in huis. Maak een mooie tekst en hang die boven de bank. Of een lieve tekst boven je bed. Je kan er ook de kamers van de kinderen mee aanduiden. Genoeg mogelijkheden!

Winnen!

Jij kan ook zo’n leuke letter banner winnen en zelf er zelf de leukste foto’s mee maken! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel, laat in een reactie weten welke kleur je wilt winnen (zwart, wit, zilver of pastelkleurig) en like de facebookpagina van Aukjeswereld en van Ikbenzomooi. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 12 januari. Op 13 januari krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Voor extra winkansen kan je Aukjeswereld volgen op Twitter en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.