AliExpress shoplog

O jee… Sinds kort staat de AliExpress app op mijn telefoon en dat is eigenlijk best een beetje gevaarlijk. Ik snuffel daar nu namelijk vaker rond dan nodig is en dat is niet zo goed voor mijn portemonnee. Maar aan de andere kant, voor dat geld kan ik het toch ook niet laten…? 😉

Een tijdje terug sprak ik met mijn zus over AliExpress. Zij durfde er niet zo goed te bestellen en dat herkende ik wel van vorig jaar. Toen is het bij mij een keer mis gegaan en daarna durfde ik ook niet meer te bestellen. Tijdens mijn zwangerschap probeerde ik het toch weer een keer en met succes. En toen ik weer wat later deze blog van Joyce las, vol met tips hoe je moet shoppen op AliExpress was ik helemaal om. Zo kan het eigenlijk niet meer mis gaan! (Echt een tip om eens te lezen, zo leerde ik dat ik bijvoorbeeld altijd moet bevestigen dat ik mijn bestelling binnen heb gekregen, anders krijgt de verkoper niet betaald).zwangerschapsshootDeze jurk en dit broekje komen beiden van AliExpress. De jurk kostte € 28,79 en het broekje € 3,70. Zoekwoorden: boob tube maternity en lace panty.

Omdat Aukje nu voortaan naar school gaat, leek het me leuk om haar trommeltjes gezellig aan te kleden. Bento gaat me wat te ver, maar met leuke prikkers kom je ook al een heel eind. Dus ik kocht prikkers in de vorm van oogjes en vrolijke diertjes. € 0,93 voor 10 oogprikkers en € 0,66 voor 10 dierenprikkers. Zoekwoorden: bento prikkers. Voor Aukjes vierde verjaardag kreeg ze onder andere een nieuwe rugzak. Omdat ze helemaal in to My Little Pony is, zocht ik deze uit. In werkelijkheid is hij eigenlijk iets te klein en hij heeft geen haakje aan de bovenkant, dus ik denk dat er binnenkort alweer een nieuwe komt, maar toch is hij leuk! Voor € 9,29 en te vinden via de zoekwoorden: tas My Little Pony.En om in de My Little Pony stijl te blijven, voor Aukjes verjaardagsfeestje kocht ik ook slingers bij ome Ali. € 1,34. Zoekwoorden: My Little Pony. Zeer snelle levering trouwens, want ik twijfelde of ik ze nog wel op tijd binnen zou krijgen en ze waren echt ruim op tijd binnen.
En tot slot kocht ik twee heerlijk foute tule rokjes voor de meiden. Het plan is om ze te gebruiken voor mijn kerstkaart, even kijken of dat gaat lukken. Voor Emmi betaalde ik € 8,19 en voor Aukje € 9,05. Zoekwoorden: pluizige chiffon pettiskirt.

Ook kocht ik nog een cadeautje voor Maikel, maar dat kan ik nu natuurlijk nog niet laten zien 😉 Heb jij wel eens iets bij AliExpress gekocht?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.