Sinterklaas tip #6: Fotoslinger (+ win!)

fotoslingerHeeft je kind al meer dan genoeg speelgoed en wil je voor Sinterklaas of kerst eens iets anders geven? Weet je oma nooit iets te vragen en wil je haar verrassen met iets moois? Of misschien ben je zelf wel toe aan iets nieuws aan de muur? Dan is deze fotoslinger misschien wel precies wat je zoekt!

Op mijn lijstje met tips voor kraamcadeaus en op het verlanglijstje van Emmi voor Sinterklaas heb je hem misschien al voorbij zien komen, een naamslinger. Super leuk en vrolijk en fleurt de kinderkamer enorm op. Maar om op je eigen slaapkamer nou een naamslinger op te hangen? Nee, dat is toch een beetje vreemd. Maar het idee van een slinger aan de muur vind ik wel erg leuk. Op de slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook in de keuken. Hoe leuk is het dan als je een fotoslinger kan laten maken? Laat je mooiste trouwfoto’s op een slinger zetten of de mooiste foto’s van je kinderen. Of misschien heb je wel andere foto’s die je dierbaar zijn die je graag op een slinger wilt hebben, alles is mogelijk. fotoslingerBij hetfotoalbum.nl kan je zelf kiezen of je een fotoslinger met vierkante (rechthoekige) vlaggetjes wilt of liever een fotoslinger met puntvlaggetjes. Verder zijn de slingers verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je kiezen voor maat S (25 vlaggetjes), maat M (50 vlaggetjes) of maat L (65 vlaggetjes). De vlaggetjes worden gemaakt van 200 grams zijdeglans papier. Dit geeft de vlaggetjes een prachtige look.

Ik zei al dat je de slinger bijvoorbeeld op de kinderkamer kan hangen, op je eigen slaapkamer of in de keuken. Maar het is bijvoorbeeld ook leuk om cadeau te doen als iemand 50 jaar wordt. Verzamel foto’s van de jarige van de afgelopen 50 jaar en maak daar een slinger van. Of maak een fotoslinger voor je kraamborrel met de 25 mooiste foto’s van je newborn. Misschien maak je wel een slinger voor de juf aan het einde van het schooljaar, met op elk vlaggetje een leuke foto van een leerling. Genoeg ideeën te bedenken voor deze leuke slinger!

WIN!

Wil jij een fotoslinger van 15 meter met 25 vlaggetjes winnen? Je mag zelf kiezen welke vorm de vlaggetjes hebben. Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 5 december. Op 6 december krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

P.S. Kan je niet zo lang wachten? Als je vandaag nog besteld dan heb je hem op 5 december binnen!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.