Shoplog Action en Zeeman

img-20161105-wa0009-800x600Al drie weken wilde ik er naartoe, naar de Action. Maar steeds kwam er iets tussen. Maar zaterdag is het eindelijk gelukt en dat heb ik geweten haha. Daarna reed ik ook meteen even door naar de Zeeman, dus ik heb weer een mooie shoplog klaarstaan!

shoplog actionIk kocht alvast wat snoepgoed voor pakjesavond. Dit is altijd lang houdbaar en tegen de tijd dat je het echt nodig hebt niet meer te verkrijgen, het kan maar alvast in huis zijn! Ook kocht ik een thermoskan (€ 6,95) zodat ik ’s avonds maar één keer de waterkoker aan hoef te zetten en mezelf de rest van de avond van warme thee kan voorzien zonder van de bank op te staan 🙂 Ik kocht een nieuwe tandenborstel voor Aukje (€ 0,26), scheergel voor Maikel en mij (€ 1,69 en € 2,49), multivitaminen voor Aukje (€ 3,99), een xxl hydrofieldoek voor onze mini (€ 2,79) en prikkertjes voor Aukjes traktatie (€ 0,65, later deze week meer hierover).
shoplog ActionToen ik over de kerstafdeling liep kon ik het niet laten om deze twee boompjes (beiden € 1,49)  mee te nemen. Super leuk! Ook nam ik twee zakjes met kerst cocktail prikkers mee, leuk met die gouden sterren erop. € 0,49 per zakje. Frozen ondergoedToen gingen we door naar de Zeeman. Omdat hemdjes en onderbroekjes veel makkelijker zijn tijdens onze “zindelijkheidstraining” dan rompers, kocht ik een hele lading ondergoed bij Zeeman. Ik heb niet alles op de foto gezet maar aangezien Aukje helemaal Frozen fan is op het moment, werden het dus voornamelijk van deze vrolijke gekleurde setjes. De prijzen wisselden maar deze hemdjes kosten € 2,99.shoplog zeemanAls laatste kocht ik nog een heleboel Frozen spulletjes, een beker en bord (beiden € 1,49), kartonnen bordjes en servetten (€ 0,99) voor Aukjes verjaardag, ballonnen voor Aukjes verjaardag en toen ik de leuke baby mijlpaalkaarten zag liggen moest ik ze natuurlijk ook meenemen (€ 3,99).

Ik kocht nog wat meer spulletjes bij de Action, onder andere voor in Aukje haar schoen en voor haar traktatie op het kinderdagverblijf, maar daar kom ik later deze week nog op terug.

P.S. Doe je al mee met deze gave Sinterklaas winactie?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.