Win een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

videoboodschap van sinterklaasWelk kind droomt er nou niet van, een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas! Waarin hij o.a. vertelt over de hobby’s van je kind en je een foto in zijn grote boek voorbij ziet komen. Super leuk! Voor Aukje heb ik er al één mogen maken, en jij kan er vandaag ook eentje winnen!

Zaterdag is het weer zover, de intocht van Sinterklaas! Dit jaar wordt denk ik het eerste jaar dat Aukje echt een beetje bewust meekrijgt wat er allemaal gaat gebeuren. Ze gaat voor de eerste keer haar schoentje zetten, we gaan naar het Sinterklaas kasteel en op pakjesavond krijgt ze haar persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas te zien. Ik kan nu al niet wachten op haar reactie!videobooschap van sinterklaasJe kan deze videoboodschap zelf samenstellen voor je kind, voor het hele gezin, of voor iemand anders. Je maakt de boodschap persoonlijk door de onderwerpen in te vullen die bij jouw kindje passen. Zo begint de boodschap met de naam en een foto. Hij vertelt iets over de hobby’s en geeft een compliment. Je kan Sinterklaas zelfs nog een opvoedkundige boodschap laten zeggen, wie weet helpt het! En tot slot kan hij vertellen waar de pakjes verstopt liggen. Super leuk!

WIN!

Wil jij ook zo’n gave persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas winnen? Laat dan een reactie achter dat je meedoet. Dat is alles 🙂 Daarnaast wordt het liken en/of delen van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 17 november. Op 18 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.