Shoplog Zeeman

shoplog zeeman“Schat, ik ga even boodschappen doen!” Dat riep ik gisterochtend naar mijn man. Twee uur later kwam ik terug, met boodschappen maar ook met een volle Zeeman shopper! Ik liep namelijk even bij Zeeman naar binnen voor nieuw ondergoed voor Aukje, maar kwam met een tas vol leuke nieuwe kleertjes naar buiten…

En zeg nou zelf, dit kon ik toch niet laten hangen?! Deze jurkjes zijn echt te schattig. Verkrijgbaar in drie kleuren en omdat de grijze er niet meer was in Emmi haar maat, heb ik die nog via internet nabesteld. De jurkjes kosten € 4,99 en bij de grijze staat er een konijntje op. Ik kocht er ook meteen een paar bijpassende maillots bij voor € 1,99 en een setje van drie paar sokjes voor € 1.79. Nu maar hopen dat het snel kouder wordt en dat Emmi het snel aan kan hihi.In een beetje dezelfde stijl kwam ik dit lieve shirtje tegen. Lichtroze met een poes met een gouden hart erop. Daaronder staat de tekst “a heart of gold”. Ik kocht er een antraciet kleurige legging bij, met een all-over panter print. En uiteraard kon ik het setje met bijpassende sokken niet laten liggen. Het shirtje kostte € 2,49, de legging € 2,99 en de sokken € 1,79. Voor Aukje kwam ik een schattig shirt tegen met een gouden poezenkop erop. Hier hoorde een diadeem bij met poezenoortjes, erg leuk! Dit shirtje kostte € 4,99 en was er ook nog in het grijs.

Natuurlijk nam ik ook nog ondergoed mee, waar ik dus eigenlijk voor kwam! Sinds Aukje de film van My Little Pony heeft gezien, praat ze bijna nergens anders meer over. Daarom nam ik deze setjes mee. Aukje vond ze prachtig! Een hemd kost € 2,99 en een setje van twee hipsters € 3,99. En voor mezelf nam ik nog twee jurkjes mee. Ik schreef al eens eerder over hoe fijn deze jurkjes zijn, dus ik besloot om nog een zwarte en een grijze mee te nemen. Ze zijn enorm elastisch (ik paste er in de laatste week van mijn zwangerschap ook nog in) en zitten heerlijk. En voor de prijs, € 6,99, hoef je het ook niet te laten. Het jurkje was er ook nog in het bordeaux rood, maar die had ik al. Verder nam ik nog wat sokken mee, altijd handig!

Ik ben helemaal blij met mijn aankopen! Zo jammer dat de Zeeman binnenkort verdwijnt uit ons winkelcentrumpje!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.