Shoplog Zeeman

ZeemanWe gingen even bij de Zeeman naar binnen voor een joggingbroekje voor Aukje, maar kwamen natuurlijk weer met veel meer naar buiten 😉 Vooral kleding voor Aukje, maar ook nog wat voor Emmi en iets leuks voor mezelf…

Als eerste zagen we dit roze vestje (€ 6,99). Aukje heeft het nogal snel warm, dus dan zijn vestjes erg fijn. Kan ze zelf bepalen wanneer ze hem aan – of uittrekt. Hij is volgens mij al favoriet, want de afgelopen twee dagen draagt ze niks anders meer :-). Omdat ze de laatste tijd flink is gegroeid namen we ook een nieuw badpak mee. Deze kost € 4,99 en was er ook in het blauw. En toen Aukje deze haarband (€ 0,99) zag was ze verkocht. Ook die moest mee. Toen zagen we deze twee leuke shirts. Maat 110 gewoon alweer, wat gaat het hard! Beiden € 3,99. Het roze shirt was er ook nog in het mintgroen, alleen niet meer in Aukjes maat helaas.

En als laatste toch ook nog de joggingbroek (€ 3,99) waar we voor kwamen. Aukje mocht zelf een kleur kiezen en koos natuurlijk eerst voor roze. Deze was er helaas niet meer in haar maat dus toen ging ze voor rood. Niet mijn favoriete kleur, maar het is toch maar voor thuis dus niemand die het ziet haha. Ook nam ik twee effen witte rompers mee voor Emmi. Ik heb nog nooit rompers van Zeeman gehad, maar begreep van Nicole dat ze erg fijn zijn dus we gaan ze proberen. € 0,99 per stuk. We zijn al groot fan van de pyjama’s, hemdjes en onderbroekjes van Zeeman, dus misschien komt er nu wel een nieuwe favoriet bij 🙂 En als laatste nam ik nog een zwart jurkje (€ 5,99) mee voor mezelf. Kan je je dit artikel nog herinneren? Dit is dus hetzelfde jurkje maar dan met korte mouwen, ideaal!

Koop jij weleens kleding bij de Zeeman? Ik ben benieuwd!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.