Moederdag winactie #1: Win een Luilak hangmat

Het is bijna Moederdag! En als er iets is waar je de meeste moeders wel blij mee maakt dan is het met niks… Met even een uurtje (of twee) niks doen 😉 Maar er zijn maar weinig moeders die dat kunnen, niksen, dus om die moeders alvast een eindje op weg te helpen mag ik deze week een hangmat weggeven! Ideaal voor Moederdag voor jezelf, je partner of je (schoon)moeder… 

Zomer 2017; de zon schijnt, er staat een heel zacht briesje, je ligt lekker in de achtertuin te genieten terwijl de kinderen met de zandbak spelen. Je pakt een kop thee, een stuk chocolade, een goed boek en wiegt zachtjes heen en weer. Klinkt goed, toch? En dit kan komende zomer gewoon in je eigen achtertuin plaatsvinden! Want ik mag namelijk een hangmat (inclusief bevestigingsset) weggeven. Hiermee creëer je dus het ultieme vakantie gevoel, gewoon in je eigen achtertuin!

Naast deze hangmat krijg je er ook nog een leuke “Do not disturb box” bij. Een doos met onder andere vrolijke stickers en een oogmasker, waarmee je jezelf echt even af kan sluiten van de buitenwereld. Nu nog hopen dat het weer een beetje meewerkt en het niksen kan beginnen hoor!

WIN!

Wil jij deze hangmat + bevestigingsset + do not disturb box winnen? Het enige wat je dan hoeft te doen is in een reactie te vermelden welke kleur je zou willen winnen. ? . Daarnaast wordt het liken, taggen en/of delen van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 3 mei. Op 4 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.