Emmi’s eerste ervaring met het consultatiebureau

Het consultatiebureau… De meningen hierover zijn nogal verdeeld. Sommigen vinden het super fijn om er naartoe te gaan en anderen vinden het vreselijk. Ik was er al even niet meer geweest, maar gisteren mochten we weer en het begon al meteen bijzonder…

Gisteren was het zover, Emmi’s eerste bezoekje aan het consultatiebureau. Aangezien het alweer even geleden was dat we er waren geweest moest ik even nadenken wat we ook alweer allemaal mee moesten nemen. In ieder geval de gevulde luiertas en een warme wikkeldoek. Alles in de tas, doosje zoethoudertjes rozijntjes in de tas voor Aukje (je weet maar nooit wanneer je ze nodig hebt 😉 ) kinderen in de auto en we konden gaan.

Ruim op tijd kwamen we bij het consultatiebureau binnen. Ik zei dat we voor Emmi kwamen, maar Emmi stond niet op de lijst. Ik ging natuurlijk meteen aan mezelf twijfelen, maar in het smsje dat ik deze week kreeg ter herinnering stond toch echt 26 april, 13.40 uur. Vreemd! Al snel zagen ze wat er aan de hand was, ik stond op een andere locatie ingedeeld. Hoe dan?! Ik kom al 3,5 jaar hier… Geen idee hoe en waarom ik ineens ergens anders ingedeeld was, maar goed. Ik wist ook van niks dus lekker handig… Gelukkig mocht ik blijven en mocht ik met Emmi naar binnen, super fijn!

Qua lengte zit Emmi keurig op de lijn, qua gewicht en hoofdje net wat erboven maar alles zag er goed uit. Niet dat ik me daar zorgen over maakte maar toch is het fijn om te horen. Op de vraag of ik iets aan de siepoogjes van Emmi kon doen kreeg ik helaas niet echt een antwoord. Het zou bij haar eerste verjaardag wel over moeten zijn. Nou ik hoopte eigenlijk op een ander antwoord, morgen ofzo… Maar goed we moeten dus gewoon geduld hebben.

En toen stonden we al vrij snel weer buiten. De volgende afspraak staat gepland als Emmi twee maanden oud is. Ze krijgt dan haar eerste inentingen (zielig!) maar voor nu zijn we dus weer even goedgekeurd 🙂

Hoe zijn jouw ervaringen met het consultatiebureau?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.