Shoplog zomerkleding Emmi en Aukje

shoplogOops, I did it again… Ik kwam erachter dat de meisjes nog maar weinig zomerkleertjes hadden, dus ik ben gaan shoppen en erg goed geslaagd! Onder andere bij Hema, Jola Mode, Wibra, Zeeman en Ot & Sien…

Aukje heeft wel al een paar shirtjes met korte mouwen, maar hemdjes had ze eigenlijk nog niet. Dus dat werd onze missie. En toen kwam ik deze super gave jumpsuit van de Hema tegen. Ik vind hem echt zo leuk! Gemaakt van luchtig viscose dus ideaal voor de zomer. In de aanbieding voor maar € 12,-. Dit lichtblauwe shirtje komt ook van de Hema. Wederom lekker luchtig en maar € 6,-. Bij de Wibra zagen we dit grappige shirt en hoewel Aukje eigenlijk geen t-shirts met korte mouwen meer nodig had, namen we hem toch mee. Voor de prijs hoefden we het niet te laten want hij kostte maar € 4,99.Gelukkig vonden we ook nog wat simpele hemdjes, dat was waar we naar zochten! De koraalkleurige is van Jola Mode en kostte € 5,95. De lichtroze is van Retour en was nu afgeprijsd voor € 7,77 en van de blauwe ben ik het kaartje kwijt, maar ik kocht hem in ieder geval bij Zeeman.Voor Emmi zocht ik nog shirtjes met korte mouwen en korte broekjes en ook die heb ik gevonden! Het roze shirtje met korte mouwen is van de Wibra en kostte € 3,99. Het shirtje met de lange mouwen is van Z8 en kostte € 18,95 en het geruite rokje kostte € 3,99 bij de Zeeman. Het witte shirtje met zwarte stippen is van Feetje en was nu afgeprijsd naar € 8,39. Het grijze shirtje kostte € 3,49 en het korte broekje € 3,99, beiden van de Wibra.Bij de Hema kocht ik deze set, een off white kleurig shirt met roze stippen en gouden tekst met een bijpassend roze rokje. Samen voor € 15,-. Toevallig past het shirt van Feetje ook leuk bij dit rokje. Deze was nu afgeprijsd voor € 9,09.
En als laatste nam ik nog dit gave zebra shirt mee. Afgeprijsd voor € 13,99 van Tumble ’n dry. Van hetzelfde merk is dit soepele korte broekje, nu afgeprijsd voor € 17,49 en tot slot nog een simpel shirtje van Jola Mode, € 5,95.

Kom maar weer op met het zonnetje! Mijn meisjes kunnen vooruit! Wat vind jij het leukste kledingstuk?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.