Het Telekids familiefeest!

telekids familiefeest“Mama mag ik dan met Ernst en Bobbie op de foto?” Dit was één van de eerste vragen die ik van Aukje kreeg, zodra ze hoorde dat we naar het Telekids familiefeest zouden gaan. Ze had er in ieder geval al zin in! En afgelopen zondag was het dan zover, hèt familiefeest van het jaar. Helaas liep onze dag iets anders dan gepland…

Om 06.00 uur ging mijn wekker. Jaja, je moet er iets voor over hebben om om 09.00 uur met twee kindjes in Gorinchem te zijn 😉 We hadden namelijk via Van Hoorne Entertainment kaartjes gekregen om naar het leukste familiefeest van het jaar te gaan. En om niks van dit leuke feest te missen stonden we lekker vroeg op en waren we op tijd daar.

Het eerste wat me opviel was dat de locatie ontzettend makkelijk te bereiken was, fijn! En er was meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid en ook nog niet ver van de ingang af. Erg fijn met kleine kinderen. We gingen naar binnen er al snel zagen we overal de bekende figuren van televisie staan. Super leuk! Omdat Aukje op de kaartjes Ernst en Bobbie had zien staan, wilde ze daar graag mee op de foto. We gingen op zoek en kwamen ondertussen allerlei andere vrolijke Telekids figuren tegen, maar geen Ernst en Bobbie. Aukje was duidelijk teleurgesteld, maar toen ze het karretje met vrolijke lichtgevende speeltjes zag kon ze gelukkig snel weer lachen.Nadat we een vrolijk lichtjesding hadden gekocht wilde Aukje even rustig kleuren. Even weg uit de drukte en haar rustmomentje pakken. Fijn dat daar ook een mogelijkheid voor was! Nadat we een paar minuten hadden gezeten hoorden we dat de minishow van Thomas de trein begon. Alvast een showtje vooraf,voordat het echte concert begon, erg leuk!Nadat we even bij Thomas de trein hadden gekeken, wilde Aukje graag weer doorlopen. Ik kon merken dat ze niet helemaal haar vrolijke zelf was. Misschien nog wat teleurgesteld dat ze niet met Ernst en Bobbie op de foto kon? Wie zal het zeggen… We liepen verder en overal was genoeg te zien en te doen. Op de foto gaan met Fien en Teun of één van de andere Telekids figuren, pannenkoeken gooien, lekkere snoepkraampjes en nog veel meer. Al snel ging de zaal open en konden we plaats nemen voor het concert.

De show begon en al snel kwamen de presentatoren, Hans en Grietje, het podium op. Gedurende de show kwamen er allerlei vrolijke en bekende Telekids figuren voorbij. Als eerste kwamen Fien en Teun, daarna Pipo de clown en vervolgens Ernst en Bobbie. En waar ik dacht dat Aukje erg enthousiast zou worden van deze twee, vroeg ze me juist of we weer verder konden lopen. Huh? Verder lopen? Dit is de show… Ik ben met Aukje al regelmatig naar voorstellingen van Van Hoorne Entertainment geweest en altijd genoot ze enorm. En vandaag wilde ze ineens weg. Ik begreep er niks van en zette allerlei trucs in om ervoor te zorgen dat ze toch zou willen blijven. Maar helaas, zelfs de prinsessen konden Aukje niet overtuigen om te blijven. Ze wilde echt naar huis. Ik baalde enorm, want ik vond de show ontzettend leuk opgezet en ik wist dat er na het concert nog een gave parade zou zijn met alle tv helden. Om anderen niet tot last te zijn besloot ik om toch de concertzaal te verlaten. Eenmaal op het (verlaten) Telekidsplein legde ik aan Aukje uit dat er nog een parade zou komen, waarin iedereen voorbij zou komen maar helaas. Aukje wilde echt naar huis. 

Ik denk dat Aukje zich misschien teveel had ingesteld op Ernst en Bobbie, waardoor het in haar ogen dus wat tegenviel dat ze daar niet mee op de foto kon. Leerpuntje ook voor mij, haar de volgende keer vooraf goed vertellen wat er allemaal op het programma staat, zodat ze zelf geen ander beeld kan vormen en het niet tegenvalt, wat het was nu wel erg jammer dat we de show niet konden afkijken. Want ondanks dat Aukje graag naar huis wilde, was het een ontzettend leuk feest! Er was meer dan voldoende vermaak, ook voor en na de show. Een hoekje waar kinderen rustig konden kleuren om toch even een rustmomentje te pakken, ideaal, en ook de fotomomentjes met de Telekids figuren waren goed georganiseerd. Wat mij betreft was het dus zeker een geslaagd feest!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.