Happy Summer Swap

SwapIk ben dol op cadeautjes! Niet alleen op het krijgen van cadeautjes, maar ook op het geven van cadeautjes. Ideaal dus als je meedoet met een swap, want dan heb je dubbel zoveel pret! Kijk je mee naar de inhoud van mijn Happy Summer Swap?

Afgelopen woensdag ging ik met een goedgevulde en vrolijk ingepakte doos richting het postkantoor. Ik heb namelijk weer meegedaan aan een swap en dit keer was het thema “happy summer”. Al een flinke tijd terug werden de lootjes getrokken en ik mocht een swap pakketje maken voor Wilma. De bedoeling was dat we gewoon een gezellig pakketje zouden maken om elkaar even lekker in de watten te leggen en waarmee we fijn de zomer door zouden komen. En natuurlijk werd er ook aan de kinderen gedacht 🙂swapDit was mijn pakketje voor Wilma. Als je nou benieuwd bent naar wat ik er allemaal in heb gedaan, kijk dan zeker even hierSwapEn toen mocht ik mijn pakket openmaken. Zo leuk om cadeautjes te krijgen en zeker als je niet weet wat erin zit. Als eerste vlogen de glitters om mijn oren (BEDANKT!) 😉 en daarna kwam ik het ene na het andere pakje tegen. En ook zo mooi ingepakt! (roodharige hunk, lees je mee? Nog bedankt!) Ik begon met het ontzettend lieve kaartje en zag dat Bregje mijn pakket had gemaakt, super leuk! (In december maakte ik al eens een swap voor lieve Bregje, nu was het dus andersom 🙂 )swapEn wauw, wat heeft Bregje mij verwend!! En ook aan Aukje was gedacht, super lief! Aukje kreeg glitterzeep, een prinsessen stickerboek en mooie prinsessen stickers. Aukje is dol op stickers en dol op prinsessen, dus helemaal top! Ik kreeg twee tijdschriften, heerlijk om in de vakantie lekker in mijn hangmatje te lezen! Verder kreeg ik twee maskertjes, peel off, ideaal! Een leuk notitieblok, altijd handig! Een prachtige lippenstift waarvan ik vandaag nog wel even een foto van plaats op instagram, en een nog prachtiger oogschaduw palet. Wat een verwennerij zeg! Maar ik kreeg nog meer! Ook nog een douchegel met chocolade-kokos geur (dat is trouwens een bijzondere gewaarwording, chocoladegeur onder de douche!) een lekkere en gezonde detox thee, een klein kookboekje, mijn favoriete chocoladereep (tja en het zat allemaal al in het pakket voordat Bregje dit artikel las 😉 ) en last but not least, mijn favoriete caramel. Wauw wat een mooi pakket!

Dank je wel lieve Bregje voor deze enorme verwennerij! Ik ben er echt super blij mee en kom er zeker deze zomer wel mee door 🙂

Ben je benieuwd naar de andere swappies? Kijk dan hier voor AngelaBregje, ChannaLindaNicole en Wilma.

P.S. Heb je mijn diary vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.