Valentijn kids swap

Fijne Valentijnsdag! Het is vandaag 14 februari, de dag van de liefde. En omdat Valentijn ook om vriendschap draait, besloten we om met de lieve meiden uit ons app groepje een Valentijn kids swap te organiseren. Een swap waarbij onze kindjes voor elkaar de leukste pakketten mochten samenstellen…

Alweer een flinke tijd geleden besloten we dat het weer eens tijd werd om samen iets leuks te doen. Al eerder deden we een swap met dit clubje, maar dit keer besloten we om iets voor de kindjes te doen. Omdat onze kinderen elkaar inmiddels wel bijna allemaal kennen, leek het ons leuk als ze speciaal voor valentijn een leuk pakketje voor elkaar zouden samenstellen. Al snel stemde iedereen met dit leuke idee in en de lootjes werden getrokken. Aukje mocht een pakketje samenstellen voor Guusje en Laura, de twee lieve meiden van Geertje. Nou kent Aukje Guusje en Laura niet zo goed, dus ik hielp een beetje met het pakket, maar ik moet zeggen dat ik zelf best tevreden was met het resultaat. Benieuwd wat we ervan gemaakt hebben? Kijk dan zeker even bij Geertje vandaag. En Geertje, sorry voor alle confetti… 😉Na de voorpret van ons zelfgemaakte pakket hadden we nog meer zin om onze eigen swap uit te pakken. Dus toen hij binnenkwam was Aukje zo snel dat ik van de buitenkant niet eens meer een foto kon maken haha. Gelukkig kon ik de cadeautjes nog onderscheppen en maakte ik snel een foto voordat ongeduldige Aukje mocht beginnen met uitpakken. Als eerste zagen we de schattige kaart die door Lise was gemaakt. Wat leuk! En na de lieve boodschap van zowel Lise als Quinn te hebben gelezen, mocht Aukje dan echt beginnen met uitpakken. 

Tijdens het uitpakken vlogen de “oh’s en ah’s” me om mijn oren. Een schot in de roos! Ik kon duidelijk merken dat er veel aandacht aan het pakket was besteed. De cadeaus passen namelijk perfect bij Aukje. Aukje is een echte knutselkont, en zo te zien wist Lise dat heel goed! Als eerste maakte Aukje de stiften open en ze was al door het dolle heen. Toen daar ook nog stickers en glitterlijm bij kwamen, was het feest compleet. 

Vervolgens was het make-up setje aan de beurt. Nog voordat ze klaar was met alle cadeautjes, werd deze al uit de verpakking gehaald en ik werd vriendelijk, doch dringend verzocht om boven even het spiegeltje te halen. En na een uitgebreide make-up sessie, konden we weer verder, beiden wel met roze wangen, ogen en blauw voorhoofd, maar dat maakte het alleen maar leuker 😉 Een Frozen dagboek met bijbehorende Frozen pennen was het volgende cadeau dat voor een heel blij meisje zorgde. Vooral het slotje van het dagboek was natuurlijk helemaal geweldig en toen ik liet zien dat je deze pennen ook nog eens uit kon gummen met de achterkant van de pen wilde Aukje niks liever dan schrijven en gummen hihi. Als klap op de vuurpijn kreeg Aukje ook nog eens twee My Little Pony vriendschapskettingen, super lief! De chocolaatjes maakten het feest compleet en Aukje was door het dolle heen. Ook al begreep ze niet helemaal waarom ze zo werd verwend door Lise en Quinn, ze vond het ontzettend leuk en was super blij met alle cadeaus. En ik kan haar geen ongelijk geven, want wat een mooi pakket hebben ze ervan gemaakt. Overigens werd er ook aan Emmi gedacht maar ik zie nu dat ik helemaal vergeten ben om haar cadeautje op de foto te zetten. Emmi kreeg nog een vrolijke badeend, waar ze meteen haar tanden in zette. Vandaar ook dat hij niet op de foto staat, hij zat in haar mond… 😉Meteen nog even een actiefoto, want alle spulletjes werden direct in gebruik genomen zoals je ziet. Inclusief het papiertje van het opgegeten chocolaatje 😉

Lieve Lise, Quinn en Monique, dank jullie wel voor jullie prachtige pakket en voor alle tijd die jullie erin hebben gestoken! Aukje is er ontzettend blij mee en de spulletjes zijn al regelmatig gebruikt. Ik weet zeker dat ze het de komende tijd nog vaak tevoorschijn gaat halen!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.