Tips voor een betaalbare, hippe outfit voor je kind

20161130_134457-desktop-resolutieWat is er nóg leuker dan voor jezelf een nieuwe outfit shoppen? Bijna alle mama’s zullen hier het antwoord wel op weten: shoppen voor je kind natuurlijk! Een nieuwe outfit uitzoeken voor je kindje is geweldig, maar vaak is het prijskaartje aan deze items iets minder geweldig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de beste tips voor een betaalbare en hippe outfit…

Inspiratiebron

Inspiratie op doen is de eerste stap naar die betaalbare hippe outfit. De beste ideeën liggen namelijk gewoon voor het oprapen. Haal je geliefde gadget uit zijn trendy MacBook 12 inch hoes en surf het internet op, want hier snuffel je de leukste Instagram en Pinterest accounts af naar de beste ideeën. Want vele modebewuste mama’s plaatsen op het sociale media platform Instagram leuke outfitsuggesties voor zowel moeder als kind. Hier kun je een dagelijkse of wekelijkse dosis inspiratie vandaan halen zonder dat het veel tijd kost. Ook kun je eenvoudig online inspiratie opdoen bij je favoriete winkel. Tegenwoordig is het bij bijna elke winkel mogelijk, ze ontwikkelen hun eigen app waardoor je als eerste de nieuwe collectie of juist de sale-items kunt inzien en scoren!

Slim combineren

Door de slim te combineren ben je al een heel eind op weg naar een betaalbare en hippe outfit voor je kind. De kledingstukken hoeven namelijk niet van top tot teen duur te zijn om er leuk uit te zien. Het is alleen een kwestie van combineren, door één duurder item te combineren met iets goedkopere kledingstukken creëer je nog steeds een hele gave outfit. Mix en match een tijdloos gestreept mutsje van de H&M, het budget basic T-shirt met een jeans van de Zara en een paar stoere merk boots. Een hippe outfit zonder de hoofdprijs te betalen!

De schaar erin

Waarschijnlijk heb je nog wel een paar oude items die je van plan was om weg te doen. Niet doen! Deze kledingstukken zijn namelijk heel eenvoudig weer om te toveren tot eyecatchers. Schaf een paar leuke stofjes, patches en knoopjes aan en de schaar erin! Zo creëer je binnen no-time een exclusief en betaalbaar kledingstuk waar je kind trots op kan zijn. Waarschijnlijk vinden je kinderen het maar wat interessant en schieten je direct te hulp. Zo heb je meteen een heel leuke activiteit voor jullie middagje samen. Breid jullie knutselmiddag uit en ga aan de slag met het maken van taartjes, koekjes of versieren van jouw telefoonhoesje of schoolrugzakje. Schaf bijvoorbeeld een Redmi Pro hoesje of rugzakje aan zonder bewerking en haal materialen in huis om de accessoire te pimpen. Denk hierbij aan doorzichtige lijm, stickertjes, glitters, bloemetjes en steentjes. Youtube staat je bij in deze creatieve activiteiten, hier vind je voldoende inspiratie!

Hoe creëer jij die betaalbare hippe outfit voor je kind?

P.S. Heb je mijn zwangerschapsupdate van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.