Cas de Ranger – Nieuw in de Julianatoren

Cas de Ranger“Mama, ik wil weer een keer naar Jul en Julia.” Elke keer als Aukje, Jul en Julia op de televisie ziet, vraagt ze of we er weer een keer naartoe gaan. Gisteren was het dan zover, we gingen naar de Julianatoren om een wel heel bijzondere reden. De première van Cas de Ranger…

Het zou de hele dag droog blijven, maar helaas vertrokken we al in de regen. Onderweg hadden we nog goede hoop maar helaas waren de weergoden ons niet zo gunstig gestemd. Het bleef regenen, op een enkele opklaring na. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan, want we zouden voor de eerste keer de show van Cas de Ranger te zien krijgen. En daar waren we natuurlijk wel benieuwd naar. Dus samen met een heleboel andere genodigden verzamelden we ons in Julia’s picknickbos en wachtten we op Cas de Ranger…Cas de RangerEn daar was hij dan! Cas de Ranger is een avontuurlijke onderzoeker die kinderen en hun ouders meeneemt op ontdekkingsreis door de natuur. Omdat het pretpark steeds vaker de vraag kreeg of er wat educatiefs toegevoegd kon worden, hebben ze Cas de Ranger bedacht. Hij vertelt van alles over dieren, planten en bomen en beantwoordt alle vragen van de kinderen. Tijdens de show die drie keer per dag plaatsvindt, stoomt Cas de kinderen klaar voor de experience en leert hij de kinderen allerlei dingen over de natuur. En zoals bij alle shows in de Julianatoren, heeft ook Cas een erg leuke dans die goed mee te dansen is. Succes gegarandeerd!Cas de RangerDe experience zelf kan je doen wanneer je wilt. Het is een leuke en educatieve speurtocht door het picknicbos en tijdens de tocht leer je van alles over dieren en planten op de Veluwe. De tocht is echt gericht op kinderen die kunnen lezen, al kun je de opdrachten natuurlijk ook heel goed aan de kleinere kinderen voorlezen. De vragen zijn niet heel makkelijk, maar ook hierbij kan je als ouder natuurlijk weer goed helpen zodat de tocht ook voor kleinere kinderen goed te doen is. Als je aan het einde van de tocht de oplossing naar Cas de Ranger mailt, dan krijg je een mailtje terug met persoonlijke boodschap van Cas, super leuk!

En kan je kind nou geen genoeg krijgen van Cas de Ranger? Elke zaterdag om 16.00 uur plaatst Cas een nieuw filmpje op YouTube, waarin hij vragen van kinderen beantwoordt. Super leuk en leerzaam! Ik weet zeker dat het park hiermee een nieuwe kindervriend heeft bedacht. Wij hebben er in ieder geval van genoten!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.