Een verrassingsreisje met Magical Moment *

Zou jij het aandurven? Een weekendje weg boeken zonder te weten waar naartoe? Samen met vriendin Monique kreeg ik een verrassingsreisje aangeboden en ik kan alvast verklappen dat we echt ontzettend hebben genoten samen…

Je kent het vast wel, dat je vaak in dezelfde zoekopdrachten blijft hangen als het aankomt op het boeken van een overnachting. Je filtert op steeds dezelfde voorkeuren en komt daardoor altijd een beetje op dezelfde soort plekken uit. Het uit je comfortzone stappen blijkt daarin toch best lastig te zijn en daardoor kom je nou niet echt op plekken die heel bijzonder zijn. Bij Magical Moment word je heerlijk uit je comfortzone getrokken, maar op een fijne en gecontroleerde manier, waardoor je toch op een plek terechtkomt die je zelf misschien niet in de eerste instantie geboekt zou hebben.

Of je nu een romantisch weekendje weg voor 2 zoekt of quality time wilt doorbrengen met andere dierbaren, de verrassingsreizen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar magische momenten.

Magical Moment

Denise van Magical Moment ziet het als een uitdaging om op zoek te gaan naar de mooiste plekjes van Nederland. Ze biedt verrassingsreizen op maat aan, die je de vrijheid bieden om te genieten van het moment zelf, zonder je zorgen te maken over de planning. De accommodaties zijn net even wat specialer dan de standaard hotels. Je kunt er dus vanuit gaan dat je op een bijzondere plek terecht komt! Verder kan je jezelf al laten verrassen vanaf 1 nachtje weg tot aan een heel weekend weg vol activiteiten en lekker eten. Alles wordt volledig op maat samengesteld en Denise kan overal rekening mee houden. En het heerlijke is, jij hoeft zelf niks te regelen!

Het aanmelden

Wanneer je ervoor kiest om jezelf door Denise te laten verrassen, vul je eerst een uitgebreid formulier in via de site. Hierop kan je bepaalde voorkeuren aangeven, wat je wel maar ook niet leuk vindt. Zo houd je toch enigszins de controle en ga je niet naar zee terwijl je daar bijvoorbeeld helemaal niet van houdt. Je kunt zelfs aangeven hoeveel kilometer je maximaal wilt rijden en welke provincies je wel of niet aanspreken. Aan de hand van deze vragenlijst gaat Denise aan de slag en dan begint de voorpret.

verrassingsreis

De voorpret

Twee weken voor ons nachtje weg kreeg ik de eerste teaser via de app. Een reminder dat het nog maar twee weken zou duren. Een week later volgde de tweede hint, het weerbericht van onze mysterieuze bestemming. Superleuk! In de week van de verrassing zelf werd er een pakketje thuisbezorgd. Hierin zaten verschillende hints en enveloppen, die allemaal met de reis te maken hadden. Het leuke van dit pakket is dat je dus zelf kunt bepalen of je de enveloppen al meteen open maakt, of pas op de dag van vertrek. Mijn zelfbeheersing hield hier op en nieuwsgierig opende ik de enveloppen om te zien wat onze bestemming zou zijn. Overigens was het nog steeds niet direct duidelijk, pas na het scannen van de gepersonaliseerde QR code werd ons vermoeden bevestigd, we gingen naar Vlissingen!

Hotspots & Tips

Bij het pakketje zat ook een enveloppe met hotspots en tips. Deze enveloppe bevat een unieke QR code die helemaal op maat wordt gemaakt. De tips die er nu voor Monique en mij in stonden gingen bijvoorbeeld over restaurants om te eten, maar ook over leuke activiteiten in de buurt. Tips voor musea en andere bezienswaardigheden en zelfs een paar opdrachten die je kunt doen, mocht je er zin en tijd voor hebben. Heb je andere interesses, dan krijg je weer heel andere tips van de omgeving.

De overnachting zelf

Wij hadden een overnachting met ontbijt, dus we hadden zelf de vrijheid om de rest van ons tripje in te vullen. Ons hotel was prachtig en de kamer echt geweldig, daar had ik zo nog een hele week in kunnen verblijven. We hadden een prachtig uitzicht op zee en ook het ontbijt was helemaal top. Ik zag dat er een pak havermelk bij het ontbijt stond, dus vroeg of ik een havercappuccino kon krijgen (vanwege mijn koemelkintolerantie) en dat kon, pluspunten! 🙂

Opties om bij te boeken

Je kunt ervoor kiezen om een restaurant bij de verrassing te boeken, maar wij gingen lekker zelf op jacht. We vonden een knus restaurantje waar we een heerlijk dinerplank voor twee personen aten. Toevallig stond dit restaurant ook getipt in de brief van Magical Moment en wat ons betreft meer dan terecht. Na het eten doken we een gezellig café in voor een sing-along avond die echt hilarisch was. In ons geval ook weer niet bijgeboekt, maar je kunt er dus wel voor kiezen om een activiteit bij te boeken en dan wordt ook dat voor je geregeld.

Wij hebben echt een topweekend gehad. We waren natuurlijk naar Zeeland, dus hebben ook lekker een drankje gedaan aan het strand. Je kunt uiteraard niet met bloggers op pad gaan zonder ook een hele fotoshoot te houden, dus we hebben ook nog een leuke Reel gemaakt over ons tripje samen. Mocht je nieuwsgierig zijn neem dan (later vandaag) zeker even een kijkje op Insta.

verrassingsreisje

Korting op jouw boeking

Lijkt het jou nou ook helemaal leuk om een verrassingsuitje te boeken? Echt een aanrader als je het mij vraagt! Met code char24 krijg je € 50,- korting op je boeking bij Magical Moment. Superleuk om een verrassing te boeken bijvoorbeeld voor moederdag, vaderdag of gewoon zomaar! Je kunt natuurlijk met je partner gaan, met een vriend(in) of gewoon gezellig met je gezin. En het is zelfs mogelijk om met een groep te gaan.

Wij hebben in ieder geval genoten van ons verrassingsnachtje en kunnen er weer even tegenaan. Denise, bedankt voor de goede zorgen, het was top! En ben je nog benieuwd naar hoe Monique ons tripje beleefd heeft? Ga dan snel naar haar verslag op Moonoloog.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.