Tip voor in de (mei)vakantie #1: Linnaeushof

 

LinnaeushofEen speeltuin met een hindernisbaan van wel twintig meter lang, een trampoline- en luchtkussencentrum, funny-wheels, minigolfbanen en nog zo’n 350 attracties meer. Dat klikt goed toch? En je hoeft er niet eens voor naar het buitenland, want Europa’s grootse speeltuin ligt gewoon in Nederland! Linnaeushof, in Bennebroek…

Over een maandje is het alweer meivakantie, de meeste basisscholen zijn dan twee weken dicht en sommigen zelfs drie weken. Natuurlijk kan je de kinderen dan drie weken lang vermaken met de I-pad, de dierentuin, kleurplaten en een bezoekje naar opa en oma, maar hoe leuk is het om met het hele gezin naar Europa’s grootste speeltuin toe te gaan? En nog leuker, die speeltuin ligt gewoon in Nederland.

Vanaf woensdag (23 maart) is speeltuin Linnaeushof weer geopend voor het publiek. Linnaeushof ligt in Bennebroek (tussen Haarlem en Lisse) en is Europa’s grootste speeltuin. Met ruim 350 attracties is er voor ieder wat wils en kunnen alle kinderen zichzelf geweldig goed vermaken. Tijdens de winterpauze zijn onder andere het dak van de binnenspeeltuin geheel vernieuwd en is er in de verkeerstuin een drive-in speelrestaurant gebouwd. Ook is er hard aan een nieuwe attractie gewerkt, een super gave hindernisbaan van wel twintig meter lang! Met allerlei hindernissen en en nauwkeurige tijdwaarneming is dit een geweldige uitdaging voor kinderen om het tegen elkaar op te nemen.

Naast deze hindernisbaan zijn er onder andere kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn niet alleen de nieuwe hindernisbaan, maar bijvoorbeeld ook het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase. Linnaeushof is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat er veel zorg wordt besteed aan de veiligheid en  dat getraind personeel op de kinderen let. Wat mij betreft een ideaal gezinsuitje voor in de vakantie dus!

Kende jij het Linaeushof al?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.