Vakantietip: Recreatiepark de Leistert in Limburg *

de leistert

Ik was 13, voelde mezelf 16 en had de tijd van mijn leven. Het regende de hele vakantie maar daar had ik geen last van, ik hing toch de hele dag in de Plaza met mijn vakantievrienden…

Lekker sjansen

Ik kan het me nog zo goed herinneren, we waren op vakantie en hoewel mijn ouders baalden van het slechte weer hadden mijn zus en ik daar helemaal geen last van. Wij waren veel te druk met vrienden maken en sjansen met het personeel van het recreatiepark (ja toen al 😉 )

Een van de leukste vakantieparken van Nederland

Elk jaar deed mijn moeder haar best om een leuke camping uit te zoeken voor de zomervakantie. En dan niet perse een leuke camping voor zichzelf, maar vooral eentje waar wij, de kinderen, ons goed konden vermaken. Dat was ook dat jaar weer perfect gelukt, want De Leistert is een van de mooiste vakantieparken van Nederland. Volgens mij kwamen we zo’n beetje alleen bij de caravan om te eten en te slapen en hadden we het verder ontzettend leuk met onze, elke week weer nieuwe, vakantievrienden.

kindvriendelijke camping nederland

Zoveel te doen!

Hoewel het recreatiepark de afgelopen 21 jaar natuurlijk is veranderd, is het alleen maar beter geworden. Met onder andere een dagvullend recreatieprogramma voor jong en oud, een indoor speeltoestel, het klushuis, een waterspeeltuin, een playground, verschillende zwembaden, een adventure sportveld, bowlingbanen, midgetgolf en nog veel meer faciliteiten weet je zeker dat de kinderen zich niet hoeven te vervelen, weer of geen weer.

vakantieparken nederland

Ook voor echte waterratjes

De Leistert is een camping met zwembad, maar niet zomaar eentje, namelijk een heus subtropisch zwembad. Daarnaast is er ook een verwarmd buitengolfslagbad, een waterspeeltuin, waterspeelzone, een roeivijver en zelfs een strandje! Echt alles wat je maar kan bedenken is aanwezig in het recreatiepark en dat is vooral met kinderen natuurlijk ontzettend fijn.

Aanvullende informatie

Recreatiepark de Leistert ligt in Roggel, bovenaan in Limburg. Je kan er lekker in je eigen caravan komen kamperen, maar je kunt er ook voor kiezen om een bungalow of een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties te kiezen, alles is mogelijk bij De Leistert. Ook is er genoeg te doen in de omgeving van de camping. Denk aan attractiepark Toverland, kasteeltuinen Arcen, Designer outlet Roermond of GaiaZoo. Kijk voor actuele informatie over prijzen en beschikbaarheid even op de site van De Leistert.

camping nederland

Mooie herinneringen

Ik heb er in ieder geval hele mooie herinneringen aan. Sterker nog, na dat jaar (1999!) wilde mijn moeder graag naar het buitenland op vakantie maar daar was ik het helemaal niet mee eens. Ik wilde weer terug naar Roggel! Dat zegt genoeg, lijkt me 😉 En dat het op een steenworp afstand van ons eigen huis lag daar merk je dus helemaal niks van. Een topcamping is een topcamping, waar die dan ook ligt!

Zoek je nu toch liever iets in het buitenland? Kijk dan zeker eens naar deze kleine campings in Frankrijk. Met veel natuur, rust en ruimte, maar ook voldoende te doen voor de kids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.