Dit moet je lezen!

boekje lezenEen titel met meerdere betekenissen… Nee, ik ga je geen spannend nieuwtje vertellen en ik ga je ook niet vertellen wat je van mij moet lezen. Maar vandaag ga jij juist aan mij vertellen wat ik echt moet lezen (en je mag daarbij ook je eigen blog spammen) èn ik ben op zoek naar een slogan voor Aukjeswereld. Eentje die roept “dit moet je lezen”! 

Een slogan dus. Nu staat er bovenaan mijn blog gewoon het logo van Aukjeswereld. Heel erg simpel maar voor nu even goed genoeg. Maar ik zou daar dus heel erg graag nog een mooie slogan naast willen. Eentje die vertelt waarover Aukjeswereld gaat. Ik ben begonnen met bloggen over het moederschap maar inmiddels blog ik over zoveel meer dat ik een beetje moeite heb met het bedenken van een goede en passende slogan. Wie weet kan jij me daarbij helpen? Ik sta nog overal voor open dus roept u maar…

Daarnaast lees ik al jaren verschillende blogs. Ik ben begonnen met het lezen van beautyblogs, later werden dat mamablogs en inmiddels lees ik van alles en nog wat. Ik heb zo mijn vaste rijtje met favoriete blogs, maar er zijn er tegenwoordig zoveel dat ik vast nog een paar hele leuke blogs mis… Vandaag mag jij aan me laten weten welk blog jij graag leest en waar ik dus ook echt eens een kijkje moet nemen èn je mag je eigen blog spammen! Ik zou het wel leuk vinden als je van beide blogs even kort erbij zet waar ze over gaan, een soort korte introductie dus.

Ik kijk uit naar alle spam! 😉

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.