Mijn gestolen doorgeefbox…

car-1590508_960_720-800x600Enkele maanden geleden had ik een leuk idee. Ik maakte een doos vol met leuk speelgoed voor peuters, wilde deze doos van adres naar adres laten gaan en vroeg welke mama’s hier interesse in hadden. Na een paar weken was alles geregeld, tenminste, dat dacht ik. Totdat de box ineens gestolen werd…

Vol enthousiasme startte ik maanden geleden een nieuw projectje, de kids doorgeefbox. Ik vulde hem met allerlei spulletjes en stuurde hem op naar de eerste moeder in het rijtje. Helaas vergat ik om er een foto van te maken, dus wat er allemaal in zat weet ik niet meer. Een deel ervan kan je eventueel nog hier teruglezen.

De doos ging verder en nadat hij bij drie adresjes was geweest kwam hij op adres nummer vier aan. Eerlijk is eerlijk, dit contact verliep al meteen niet helemaal soepel. Er waren duidelijke regels aan de doorgeefbox verbonden, om de boel soepel te laten verlopen. En één van die regels was dat de box binnen twee weken weer verstuurd zou moeten worden. Na wat mailtjes werd mij verteld dat de box het eerste weekend van augustus verstuurd zou worden naar het volgende adres.

Geduldig als ik ben wachtte ik af. En ik wachtte en wachtte. In de tussentijd verscheen er ook geen blog online, nog een voorwaarde van de doorgeefbox. Ik bleef mailen, contact zoeken via Twitter en via Facebook, maar nadat ik een paar keer een slap excuus kreeg, bleef op een gegeven moment het hele antwoord zelfs weg. Er werd gewoon niet meer gereageerd op mijn berichtjes!

Inmiddels zijn we dus ruim drie maanden verder en kan ik denk ik wel de conclusie trekken dat de doorgeefbox is gestolen. Klinkt misschien een beetje cru zo, maar zo is het natuurlijk wel. Een doos vol met speelgoed van iemand anders, bestemd voor iemand anders. Blijkbaar is deze doos nooit op de post gegaan, anders had ze vast wel even de moeite genomen om te reageren op tenminste één van mijn berichtjes…?

Dus sorry lieve mama’s die nog aan het wachten waren op de doorgeefbox, die gaat er niet meer komen helaas 🙁

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.