Aukjes diary XXL: Een weekje Center Parcs

HeijderbosWat een fijne week! Afgelopen week hadden we namelijk vakantie en waren we de hele week lekker met z’n drietjes weg. Niet naar het zonnige zuiden helaas, maar wel naar het vrolijke Center Parcs en we hebben genoten! Kijk je mee naar mijn xxl diary?

zoutelandeVoordat we de hele week met z’n drietjes zouden zijn, gingen Maikel en ik eerst nog een nachtje met z’n tweetjes naar Zeeland. En we troffen het enorm met het weer, de zon scheen en we belandden heerlijk zonder jas in een strandtentje. Zo fijn!hotelkamerIn het hotel kregen we prosecco, jammie! Maar niet voor mij helaas…
20161023_131740-800x600Kijk onze lunch! Ik had warme kip-kerrie salade maar het smaakte eigenlijk een beetje alsof ik chicken tonight zat te eten… Dat was het dus net niet, jammer. Center Parcs kinderhuisjeMaandag haalden we Aukje op bij mijn ouders en reden we door naar Center Parcs het Heijderbos. We hadden een kinderhuisje en kijk deze leuke kamer! Aukje vond het super om in de tent te mogen slapen! In de badkamer was ook een kinderwasbakje, erg leuk allemaal!Center ParcsDinsdag liepen we in onze campingsmoking naar het zwembad. Onderweg kwamen we deze auto tegen en natuurlijk moest Aukje daar even in.Center ParcsZwemmen is leuk! Ze had ontdekt dat liggend van de glijbaan gaan nog veel leuker is dan zittend, dus Aukje vermaakte zich wel!Center ParcsLekker spelen met de waterstraaltjes.Center ParcsNa het zwemmen gingen we lunchen en Aukje wilde even in haar prachtige, totaal niet bij elkaar kleurende outfit, optreden op het podium. Super schattig, dan maakt ze een microfoon van haar vuist en roept ze “dames en heren, hier komen Roodkapje, Assepoester, de Draak en de Wolf!” En dan moeten wij klappen hihi.
Center ParcsLekker broodje aap voor Aukje. Een broodje dat je zelf mag beleggen, met keuze uit 3 soorten beleg.20161025_171743-800x600Daarna reden we even naar de Jumbo in de buurt, want de supermarkt in Center Parcs was toch wel erg duur…gourmettenDie avond gingen we lekker gourmetten. Voor Aukje maakten we mini pannenkoekjes op de plaat, ze vond het super!julianatorenWoensdag gingen we samen met vrienden naar de Julianatoren. In het begin was Aukje nog een beetje verlegen maar al snel was daar niks meer van te merken. Meer foto’s en een filmpje van onze dag in de Julianatoren staan op mijn Instagram. Ze heeft in ieder geval ontzettend genoten!Center ParcsDonderdag begonnen we lekker rustig met een puzzel.Center ParcsPapa nam een Frozen stickerboekje mee uit de winkel dus daar was Aukje ook weer even zoet mee.koekjes bakkenDaarna gingen we koekjes bakken in de kids club. Super leuk! Aukje had nog voor het einde van de dag alle koekjes alweer op trouwens, snoepkontje…20161027_150556-800x600We hadden een druk programma donderdag, want na het koekjes bakken gingen we een stukje pony rijden. Aukje vindt dit zo leuk om te doen. Honden vindt ze eng maar op een pony gaat ze zonder problemen zitten haha.Center ParcsEven naar de kippen kijken…Center ParcsEn zo heeft Aukje ongeveer de hele vakantie gezeten, lekker in papa’s nek!Center ParcsWat later in de middag kreeg Aukje een hair bead in haar haar. Vroeger kregen wij dat ook toen we op vakantie waren, maar toen draaiden ze echt al die touwtjes om een pluk haar heen. Dat moest er dus uit worden geknipt als je het beu was. Tegenwoordig hangen die touwtjes kant en klaar aan een rekje en in een halve minuut zit het vast in het haar. Ideaal!Center ParcsEn daarna hadden we wel een drankje en wat tortilla’s verdiend, vonden we zelf 😉Center ParcsEn omdat we er toch waren deden we ook maar meteen even mee aan de kids bingo. Geen prijs helaas, maar wel ontzettend leuk opgezet!20161027_180538-800x600Ah dit vind ik zo’n mooie foto!Center ParcsIk deed nog een poging om wat foto’s van Aukjes giletje te maken voor mijn OOTD post van gisteren, maar dit was werkelijk de enige leuke foto haha. En voor de oplettende kijker, ja ze heeft andere laarsjes aan. Haar rode regenlaarsjes waren toch nog een maatje te groot dus toen we deze Frozen laarsjes zagen staan moesten we die natuurlijk kopen. Ze zijn de hele vakantie niet meer uit geweest!Center ParcsAukje heeft iets met auto’s, skelters en dat soort dingen haha. Ze moet er altijd even op gaan zitten en proberen om een stukje te rijden.
20161028_165450-800x600Vrijdag gingen we weer zwemmen en vergat ik mijn telefoon dus ik heb daar geen foto’s van. Wel heb ik deze foto van ontzettend slechte kwaliteit (maar zo schattig dat ik hem toch in mijn diary wilde) van hoe moe Aukje was na het zwemmen. Lekker uitgeput bij mama op schoot even slapen.
20161028_191030-800x600Daarna gingen we lekker uit eten. Al at Aukje niet zo heel veel omdat ze niet zo vrolijk wakker werd. Misschien was ze al aan haar nacht begonnen? Na het eten was er nog een kids disco maar tegen de tijd dat Aukje eindelijk los kwam en mee durfde te dansen was de disco alweer bijna voorbij.Center ParcsWel wilde ze nog even air hockey spelen, super leuk!
Center ParcsZaterdag keken we eerst even een filmpje. Kijk die rommel haha.
Center ParcsLekker chillen met z’n drietjes op de bank!Center ParcsNog wat met de duplo spelen… En daarna had ze een enorme doorlek luier, getver. Even omkleden dan maar…
midget golfEn lekker naar buiten om te midgetgolven. Aukje maakte er een compleet eigen spel van. Beetje tussen midgetgolf, poolen en handbal in 😉Center ParcsWeer een optreden van Aukje, dit keer in een wat charmantere outfit hihi.Center ParcsEn toen we klaar zaten voor de kids show lag Aukje er zo bij… Uhm, oké. Ze werd wakker toen het net was afgelopen haha. Center ParcsEn die avond werd Aukje een beetje ziekjes. Niet echt ziek, maar iets met heel veel vieze luiers, vieze was en het verschonen van bedden enzo. Arm moppie! Gelukkig leek het zondag alweer een stuk beter te gaan, dus hopelijk blijft het hierbij.

We hebben ontzettend genoten van ons weekje Center Parcs. Aukje wilde niet naar huis en dat is een goed teken. Want hoe cliché ook, als je kind het naar haar zin heeft, dan hebben de ouders het ook leuk, echt waar! Komende week staat er een bezoekje aan de verloskundige op de planning, een gezellige lunch met (oud) collega’s en ik ga weer lekker werken. Heb jij nog leuke plannen voor komende week?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.