New in: Miniroom Kanindocka pop

Kanindocka popEen Scandinavische kinderkamer is hot op het moment en ik begrijp wel waarom. Ik hou wel van die stijl, mooi licht met natuurlijke elementen. Je begrijpt dus wel dat ik ook op slag verliefd was toen ik vorige week deze prachtige Zweedse Miniroom Kanindocka pop binnen kreeg. Hij past perfect in een Scandinavische kinderkamer, is zacht genoeg om mee te knuffelen en ik mag er ook nog eens eentje weggeven!

Hoewel er hier in huis nog geen sprake in van een Scandinavisch interieur of van kinderkamers in die stijl, heb ik in mijn hoofd het hele huis al lang een complete make-over gegeven. Sowieso speel ik al langer met de gedachte om Aukjes kamer eens flink aan te pakken. Alle muren weer wit, witte meubeltjes en natuurlijke elementen. En de prachtige Kanindocka pop als eyecatcher op een plankje aan de muur.

De Kanindocka poppen van Miniroom zijn namelijk prachtig om naar te kijken en passen perfect in een Scandinavisch inrichting. Overigens vind ik ze sowieso leuk op kinderkamers staan, welke stijl dan ook. Je hebt ze in verschillende pastelkleuren en wij kozen bewust voor deze, met het oog op de make-over die we de kamers van de meisjes over een tijdje willen geven.Kanindocka popDe Kanindocka poppen zijn schattige en zachte poppen, met lieve blosjes en aantrekkelijke konijnenoren. Ze zijn verkrijgbaar in drie formaten; 12, 30 en 42 centimeter. De poppen zijn gemaakt van katoen en de kleertjes van polyester. Ze zijn lekker zacht en daardoor al geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. En hoewel de pop eigenlijk voor Emmi was, vond Aukje hem zo leuk dat ze hem al in beslag heeft genomen. Elke avond mag ze mee een boekje uitzoeken en daarna wordt de pop weer zorgvuldig terug in haar kastje gezet.

Naast deze schattige poppen heeft Miniroom Kanindocka ook bijpassende rugzakjes (te schattig!), knuffels, kussens en dekentjes te koop. Super leuk voor op de kinderkamer of bijvoorbeeld als kraamcadeautje.Kanindocka popDit prachtige merk is te koop bij de Kleine Giraf  en je hebt de kleinste Kanindocka pop al vanaf € 12,99. Wil jij een grote Miniroom Kanindocka pop naar keuze winnen? Laat dan in een reactie weten welke kleur je wel zou willen winnen. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 25 januari. Op 26 januari krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Marijke! Heel veel plezier ermee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.