Nooit meer uitglijden met Ockys Sweakers! (+ win!)

sweakers“Pas op! Kijk uit! Voorzichtig! Rustig lopen!” Hoor jij het jezelf ook steeds opnieuw zeggen bij het zwembad? Vanaf nu niet meer, want met de anti slip zwemsokken van Sweakers hoef je niet meer bang te zijn voor ongewenste glijpartijen. Wij namen ze laatst al mee op vakantie en werden positief verrast!

Zodra Aukje water ziet, wordt ze (net als zoveel kinderen) enthousiast. Ze wil dan zo snel mogelijk het water in en glibbert dus al rennend over de gladde zwembadvloer. Omdat ik bang ben dat ze valt, mag ze dus van mij niet rennen. Maar dat is nogal moeilijk voor een enthousiaste peuter! Zij wil zo snel mogelijk dat water in en ik hou mijn hart vast dat ze niet valt.

Maar tijdens onze laatste vakantie zat ik een stuk rustiger in het zwembad. Aukje had namelijk haar nieuwe Sweakers aan, anti slip zwemsokken waardoor glijpartijen verleden tijd zijn. De Sweakers zijn een soort sokken met open tenen, gemaakt van sneldrogend en ademend materiaal. De Sweakers zijn beschikbaar in acht verschillende designs en verkrijgbaar vanaf maat 19 tot en met maat 46, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor groot en klein. Een groot voordeel van de Sweakers vind ik dat één paar geschikt is voor vier schoenmaten. Daarnaast zitten ze ontzettend lekker, niet te vergelijken met waterschoentjes die altijd wel ergens knellen of pijn doen. sweakersWIN!

Ben jij de glibberende kinderen ook beu? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op één van de vier waardebonnen van € 10,-. De Sweakers zijn al verkrijgbaar vanaf € 14,95, dus dat is een leuke korting! Hoe maak je kans? Laat dan in een reactie weten dat je meedoet, dat is alles. Daarnaast wordt het liken, taggen en/of delen van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 14 augustus. Op 15 augustus krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Sweakers zijn onder andere hier te koop.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.