Win! Een vrolijke spaarpot naar keuze…

spaarpotHet is de week van het geld, een week waarin de nadruk ligt op het (jong) leren omgaan met geld. Sparen is daar een belangrijk onderdeel van, daarom heb ik vandaag een leuke winactie voor je klaarstaan, je kan namelijk een ontzettend vrolijke en kleurrijke spaarpot naar keuze winnen… 

Sparen, voor sommige mensen erg moeilijk en voor anderen juist weer erg gemakkelijk. Ik weet nog dat mijn moeder me bijna dwong om van mijn eerste verdiende geld een vaste maandelijkse overschrijving naar mijn spaarrekening te maken. Wat vond ik dat irritant op dat moment, maar wat ben ik er nu blij mee! Natuurlijk hoef je nu niet meteen met je peuter naar de computer te rennen om een spaarrekening aan te maken, maar een eigen spaarpot voor je kind is al een mooi begin.

Afgelopen week kregen we een super leuke spaarpot thuisgestuurd. Numnum is een vrolijke, grappige en eigenzinnige spaarpot, ontworpen door kunstenaar Wim de Prez. Nadat Wim de Prez al vele schilderijen en sculpturen had gemaakt, wilde hij weleens wat anders. Hij ging aan de slag en ontwierp een complete spaarpotten familie, de Chuckfamily.chuckfamilyDe spaarpotten uit de Chuckfamily zijn 15 centimeter hoog en zullen door de vrolijke kleurtjes erg leuk op de kinderkamer staan. Maar als je wel van moderne kunst houdt, dan staan deze spaarpotten ook zeker erg leuk in je woonkamer of keuken.

Wil jij ook zo’n vrolijke spaarpot winnen? Laat dan in een reactie weten welke je het leukste vindt. Voor extra winkansen kan je de facebookpagina van Aukjeswereld liken en/of iemand taggen die ook wel zo’n leuke spaarpot wil winnen. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 23 maart. Op 24 maart krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

P.S. Vanmiddag komt er nog een artikel online!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?Bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.