Win! Voorleesboek Fos en de maatjes

DSC077181 [800x600]“De volgende dag is papa jarig, Fos brengt hem de taart en roept ‘proficiat’. Papa kan zijn ogen niet geloven en zegt ‘Ik heb nog nooit zo’n mooi cadeau gehad!’ Zomaar een klein stukje uit dit mooie voorleesboek dat ik vandaag weg mag geven, Een boek met tien mooie verhaaltjes over Fos en de maatjes. Kijk je mee hoe je kans maakt?

“Fos en de maatjes” is een boek met tien voorleesverhaaltjes, allemaal op rijm. Van fantasieverhalen tot verhalen uit het dagelijks leven, alles zit in dit boek verwerkt. En de mooie illustraties maken het helemaal af. Het boek gaat om Fos, een jongetje met allemaal dierenvriendjes. Dit zijn ‘de maatjes’. De avonturen die Fos en de maatjes samen beleven zijn leuk en aantrekkelijk voor kinderen. De verhalen zijn fijn geschreven, waardoor je het als ouder erg makkelijk voor kunt lezen

Binnenkort is er ook nog een app bij het boek verkrijgbaar. In de app kan je de ebook versie van het boek vinden, zijn er spelletjes om te spelen, liedjes om te mee zingen (of gewoon lekker te luisteren 😉 ) en kan je ervoor kiezen om naar de ingesproken versie van het boek te luisteren. zeker een leuke aanvulling.

Wil je alvast luisteren naar een liedje uit het boek, dat binnenkort via de app verkrijgbaar is? Dan kan dat via de Facebookpagina van Fos en de maatjes. Ook hebben Fos en de maatjes een eigen site waar je meer info over dit leuke boek kan vinden. Hier vind je ook de titels van de tien verhalen uit het boek.fos en de maatjesWin!

Wil jij ook zo’n mooi boek winnen? Voor jezelf, of als (kraam) cadeau voor iemand anders? Laat dan in een reactie weten voor wie je meedoet en like de facebookpagina van Aukjeswereld. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 3 maart. Op 4 maart krijgt de winnaar persoonlijk bericht. En kan je niet zo lang wachten? Dan kan je hier het boek alvast  bestellen.Heel veel succes!

P.S. Vanmiddag komt er nog een artikel online!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?Bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.