Win een Honni (kwijl)sjaal!

kwijlsjaalVandaag staat er weer een leuke winactie klaar. Je maakt namelijk kans op een vrolijk Honni sjaaltje. Deze sjaaltjes zijn niet alleen leuk om een outfit mee af te maken, maar zijn ook erg functioneel als kwijlsjaal. Door de dubbele laag stof wordt het kwijl goed geabsorbeerd en wordt de kleding van je kindje niet nat. Ideaal! En het ziet er nog leuk uit ook…

Als je mij al vanaf het begin volgt, dan weet je dat ik fan ben van sjaaltjes. Voor mezelf, maar ook voor Aukje. Ik vind namelijk dat kinderkleding bij de hals vaak te wijd valt, en dan is een sjaaltje niet alleen lekker warm, het staat ook nog eens ontzettend leuk. Toen ik dus een paar jaar geleden op zoek ging naar leuke sjaaltjes, kwam ik al snel bij Honni uit. Een webshop met handgemaakte sjaaltjes, die eigenlijk dienen als kwijlsjaal maar die door de leuke vorm, fijne materialen en vrolijke stofjes ook heel goed als accessoire kunnen dienen. Ik kocht er eerst eentje en al snel was ik om, na een tijdje had Aukje bij elke outfit een passend sjaaltje (voor foto’s –> klik!)

Inmiddels wil Aukje lang niet altijd meer sjaaltjes om, maar doordat de sjaaltjes ook na veelvuldig wassen erg mooi blijven, kan Emmi ze straks ook gewoon om. Super fijn! De sjaaltjes zijn er voor jongens en meisjes en tegenwoordig ook zelfs voor grote kinderen en volwassenen met speekselverlies. Ze worden met zorg met de hand gemaakt en aan elke sjaal wordt evenveel aandacht besteed. De levertijd van een sjaaltje is 1-3 werkdagen, lekker snel dus!

WIN!

Wil jij dit vrolijke sjaaltje van bovenstaande foto winnen? Het enige wat je dan hoeft te doen is te reageren 🙂 . Daarnaast wordt het liken, taggen en/of delen van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 21 april. Op 22 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.