Emmi’s eerste verjaardag *

Emmi’s eerste verjaardag, het is alweer bijna twee weken geleden maar toch wil ik nog even terugblikken, want wat was het een fijn dagje. Emmi heeft ontzettend genoten van alle aandacht, cadeautjes en van de chocoladetaart. Kijk je nog even mee hoe het was?

Op 24 maart werd Emmi één jaar. We besloten om haar feestje op de dag zelf te houden, tussen 14.00 en 17.00 uur. Een paar uurtjes, omdat dat waarschijnlijk al lang genoeg zou zijn. Normaal gesproken gaat Emmi rond 14.00 uur naar bed, dus ik legde haar een uur eerder in bed en hoopte van harte dat ze ook werkelijk zou gaan slapen. En dat deed ze gelukkig ook. Het feestvarkentje sliep en terwijl de eerste gasten alvast binnendruppelde besloot zij om zich daar niks van aan te trekken en zich nog eens om te draaien. Ongeveer een half uur na aankomst van de eerste gasten werd ze dan eindelijk wakker en hoewel ze eerst even om zich heen moest kijken wie iedereen was, begon ze al snel te lachen en pakte ze iedereen in met haar mooie blauwe ogen. Van Souza! kregen we Emmi’s eerste verjaardagscadeau, een geweldige kroon met een roze 1 erop. Ik zette hem meteen bij Emmi op en ze vond het geweldig! Goed teken, de kroon zat dus fijn en knelde niet. Ze heeft hem zeker de helft van het feest opgehouden, super leuk! Ondertussen zat de queen het feestvarken aan de kop van de tafel en genoot ze van alle aandacht die ze kreeg. Wat wil je ook, met een glitterkroon, blinkende blauwe ogen en een stralende lach, dan steel je ook gewoon de show toch?!En als je jarig bent dan eet je taart. Ik koos chocoladetaart uit voor Emmi en zoals verwacht genoot ze er enorm van! Natuurlijk nadat ze eerst even (met behulp van haar grote zus) een kaarsje had uitgeblazen.

Kijk dat heerlijke snoetje nou! Volop aan het genieten van haar taart, maar ondertussen ook alles in de gaten willen houden haha. Na de taart was het weer tijd voor cadeautjes. Emmi vond het uitpakken ontzettend leuk en zowel het cadeaupapier 😉 als alle cadeautjes vielen in de smaak. Tegen het einde van het feestje aten we nog wat frietjes met de laatste feestgangers en toen het bedtijd was bracht ik twee zeer vermoeide maar ook hele blije meisjes naar bed. Emmi heeft echt enorm genoten van haar verjaardag, aan aandacht geen gebrek en als er iets is waar ons meisje van houdt dan is het wel van aandacht.Een dag later mocht ze natuurlijk meteen met alle nieuwe aanwinsten spelen. Dus alle boekjes en speeltjes werden getest en natuurlijk werd ook het tweede cadeau van Souza! meteen aangetrokken, deze te schattige eenhoorn tuniek. Kijk nou hoe leuk! Ik vond de foto zo schattig dat ik hem stiekem al op Instagram heb gedeeld en daar kreeg ik meteen heel veel vragen over. Je shopt de tuniek in de webshop van Souza! voor € 24,95 en hij is geschikt voor kindjes van ongeveer 92 centimeter. Emmi is wat kleiner maar zij past hem ook al, dus je kan er wat langer mee doen.

Ik kijk terug op een zeer geslaagde verjaardag en volgens mij denkt grote zus Aukje er net zo over. Ze vraagt namelijk al anderhalve week hoe lang ze nog moet wachten op haar verjaardag…

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.