Babyproducten die ik zonde vind van het geld

overbodige babyproductenTot nu toe heb ik me nog aardig ingehouden qua nieuwe baby aankopen, maar het begint al behoorlijk te kriebelen moet ik eerlijk zeggen! Kleertjes, knuffeltjes, aankleding voor de babykamer en andere leuke hebbedingetjes. Toch zijn er ook echt een aantal babyproducten waar ik geen geld aan uit kan geven…

  • Van die prachtige aankleedkussen hoezen. Super gaaf en natuurlijk zou ik niks liever willen dan allemaal van die mooi afgewerkte, hippe hoezen. Maar om nou € 45,- te betalen voor een hoes die met een beetje pech binnen een dag onder de babypoep zit? Nee dank je. Doe mij dan maar een effen badstof hoes van € 4,95.
  • Een schommelstoel (swing) speciaal voor baby’s. Meestal produceren die dingen nog van die vreselijke liedjes ook. Je bent er al snel € 100,- voor kwijt. Nou geef mij dan maar een gewone wipstoel die ik met mijn voet wat heen en weer wiebel 😉
  • Babyschoentjes. Super schattig, oké dat geef ik toe. Maar zo nutteloos en ook eigenlijk helemaal niet zo goed voor die poezelige kleine voetjes.
  • Een loopstoel in de vorm van een cabriolet. Uiteraard heb ik Aukje er wel een keer in gezet in de winkel (toen ze nog wat kleiner was) maar om serieus zo’n ding aan te schaffen voor de fijne prijs van € 135,-? Nee dank je. Sowieso heb ik zelf nooit een loopstoel gekocht, al heb ik er wel over getwijfeld.
  • Niet echt in de categorie baby, maar van die prachtige prinsessentronen, alias potjes. Die dingen kosten € 60,- terwijl een gewoon huis-tuin-en keukenpotje maar € 5,- kost. Scheelt een beetje toch?

Waarschijnlijk zijn er ook een heleboel dingen waar ik wel geld aan uit wil geven en waarvan anderen weer denken “wat een onzin” en dat is misschien maar goed ook. Anders komt het nooit goed met de economie haha 😉 Aan welke babyproducten geef jij liever niet teveel geld uit?

P.S. Vanmiddag komt er nog een artikel online!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.