Winweek #8: win een klik-vast rups van Fisher-Price

klik-vast rupsDe laatste winactie van deze winweek alweer. En deze winactie is speciaal voor de kleintjes, ik mag namelijk een Klik-vast rups van Fisher-Price weggeven. En als je een beetje bekend bent met het speelgoed van Fisher-Price, dan weet je dat dit voor urenlang speelplezier kan zorgen…

Als je baby een paar maanden oud is gaat hij op ontdekkingstocht. Alles wordt aangeraakt, vastgepakt, uit elkaar getrokken, heen en weer gerammeld en uiteraard wordt er ook in gebeten. Dan is het fijn om te weten dat je kindje een stuk speelgoed te pakken heeft waarmee hij deze ontdekkingstocht ook veilig kan maken. De Klik-vast rups is zo’n veilig stuk speelgoed. Hij bestaat uit zes delen, deze kunnen uit elkaar worden geklikt en zelfs worden verlengd met andere Snap lock kralen. Sommige delen van de rups kunnen rammelen, andere kunnen draaien en zo blijft de rups interessant voor kleine ontdekkingsreizigers.

De Klik-vast rups bevordert ook nog eens de fijne motoriek, is goed voor het denkvermogen en doordat je kindje kan ontdekken hoe de delen worden vastgeklikt, ook nog eens goed voor de probleemoplossing. De vrolijke kleuren, interessante materialen en grappige geluidjes stimuleren de zintuigen en uiteraard kunnen de tandjes er zorgeloos in worden gezet zonder dat er onderdelen klos kunnen raken.

Lijkt deze Klik-vast rups jou ook zo leuk en wil jij er wel eentje winnen? Laat dan in een reactie weten voor wie je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel zo’n rups wil winnen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 10 juli. Op 11 juli krijgt de winnaar persoonlijk bericht.  Heel veel succes!

P.S. Vergeet je niet om ook nog even een kijkje te nemen bij de andere leuke prijzen?

Winactie #1: Win een kinder t-shirt van Bibalot naar keuze

Winactie #2: Win een naamslinger met tekst naar keuze

Winactie #3: Win een pop van Alimrose

Winactie #4: Win € 130,- shoptegoed bij Sacha shoes

Winactie #5: Win een muursticker met tekst naar keuze

Winactie #6: Win een set om hand-of voetafdrukken van je kindje mee te maken

Winactie #7: Win een bos bloemen naar keuze

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.