Our diary #105

De eerste vakantieweek zit er alweer op. We begonnen met Pasen en eindigden met Koningsdag en ik kwam gisteren tot de ontdekking dat ik maar weinig foto’s heb gemaakt dus het is een korte diary dit keer…

Zondag en maandag was het Pasen. Ik hoefde in principe niet te werken, maar kan het toch nooit helemaal loslaten als het druk is. Gelukkig vermaakten de meisjes zich ondertussen ook prima. Aukje werd prachtig geschminkt en Emmi kon geen genoeg krijgen van de Paashaas.

Ze bleef maar roepen naar de Paashaas en wilde steeds knuffelen, zo schattig!

Dinsdag gingen we even boodschappen doen.

Daarna wilde Aukje iets moois knutselen voor papa.

Aukjes grote neef en nicht kwamen gezellig even spelen en oppassen zodat ik met Aukje naar de zwemles en sportschool kon.

Woensdag gingen we even met vrienden naar de kinderboerderij. Ik was alleen even vergeten dat onze kindjes alle dieren eng vinden dus nadat er een paar brutale kippen heel dichtbij kwamen besloten we toch maar weer te gaan.

Donderdag speelden we wat in en rondom huis.

Aukje trok haar Spaanse jurk weer aan.

En ik maakte eindelijk een foto van Aukjes nieuwe bed 🙂

Vrijdagavond gingen de kindjes naar mijn ouders en gingen Maikel en ik nog even de stad in voor een hapje en een drankje tijdens Koningsnacht. Monique sloot ook nog even gezellig aan en het was zo leuk dat ik me voornam om dit vaker te doen!

Zaterdag moest ik werken dus speelden de meisjes nog fijn met mijn oude Barbiespullen bij mijn ouders.

Ik sloot de dag af met lekkere sushi. Komende week heeft Aukje nog een week vakantie, maar de bofkont mag samen met Emmi drie dagen met mijn ouders mee naar zee, dus ik heb al een heerlijk uitgebreide afspraak bij de kapper staan. Keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.