De joker van ons huwelijk

biker boots sacha

“Als je een nacht door zou mogen brengen met een andere partner, met wie zou dat dan zijn?” Eerder deze week hoorden we deze vraag op de televisie. Je zou de nacht met een bekende Nederlander door mogen brengen, met toestemming van je partner. Je zet voor die avond als het ware een joker in, voor wie zou jij de joker dan inzetten…?

Voor wie zet jij de joker in?

Misschien heb je het wel gezien deze week, bij een spelprogramma werd er aan Bastiaan en Tooske (Ragas) gevraagd voor wie zij de joker in zouden zetten. Het was een hilarisch moment in de show, waardoor ik hardop ging nadenken voor wie ik de joker in zou zetten. Ik vroeg aan Maikel wat hij zou doen en eigenlijk wisten we beiden zo niemand te noemen.

Op zoek naar een BN-er

Omdat ik het wel een grappige vraag vond, besloot ik om eens te Googelen op knappe bekende Nederlanders. Ik kwam verschillende lijstjes tegen en na eindeloos scrollen kwam ik tot een conclusie. Ik vind een man niet aantrekkelijk, puur gebaseerd op uiterlijk. Dat klinkt misschien een beetje vreemd (en klef, ik weet het), maar ik zal proberen om het uit te leggen.

Toch niet zo aantrekkelijk

Natuurlijk zag ik wel een aantal mannen die er goed uitzagen, maar van sommige mannen zag ik totaal niet in waarom ze werden genoemd. Toen ik er verder over na ging denken wist ik wel waarom. Deze mannen zien er misschien goed uit, maar zoals ze overkomen op televisie of social media, lijken ze helemaal niet zo leuk. En dus worden deze mannen in mijn hoofd, onbewust, een stuk minder aantrekkelijk.

Wel aantrekkelijk, niet extreem knap

Na een appgesprek met een vriendin kwam ik wederom tot dezelfde conclusie. We konden beiden wel een aantrekkelijke man bedenken (geen BN-er weliswaar) maar beide mannen waren niet perse heel erg knap. De combinatie van het karakter en het uiterlijk maakt dat we ze toch aantrekkelijk vinden, ook al staan ze dan niet perse bovenaan in de lijst der knappe mannen 😉

Maar als ik dan echt moet kiezen…

Nou kan ik me voorstellen dat je toch op een naam zit te wachten. Dus vooruit, ik vind Oscar Aerts een knappe bekende Nederlander. Of ik een nacht met hem door zou willen brengen? Nee, dat hoeft dan weer niet. Ik kruip toch echt het liefst tegen mijn eigen knappe man aan 🙂

Voor welke bekende Nederlander zou jij wel een joker in willen zetten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.