Our diary #114

Happy sunday! Ik kan hier wel aan wennen hoor, dat heerlijke zomerse weer. Nadeel is dat ik een stuk minder productief ben als de zon schijnt, want dan wil ik lekker in de tuin zitten en schiet de rest er dus een beetje (veel) bij in…

Afgelopen maandag brachten we, zoals elke maandag, met z’n allen Aukje naar school. Emmi duikt altijd meteen de huishoek in, zo schattig. Daarna gingen we boodschappen doen en toen die op waren geruimd reed ik door naar Eindhoven voor een fotoshoot. De rest van de dag maakte ik geen foto’s meer.

Dinsdag doken Emmi en ik even de stad in. Ik had wat dingen nodig en kwam helaas met lege handen weer thuis.

Emmi vond de televisie in de Prénatal wel erg leuk (nee ik hoef niks te vertellen, we zochten een kraamcadeautje 😉 )

Na schooltijd kwamen er twee vriendinnetjes van Aukje spelen en als kers op de taart mochten we op de heetste dag van de week ook nog lekker naar zwemles. Bofkonten die we waren 😉 Na zwemles heeft Aukje altijd honger dus ik neem dan een zakje wortels mee die ze na de les meteen op kan eten.

Na schooltijd kreeg ik deze foto door van de andere klassenmoeders. Het klassencadeau voor de juffenverjaardag was klaar. Alle tekeningen zijn door de kinderen zelf getekend en op de tassen gedrukt. De tassen werden gevuld met een flesje wijn, wat tijdschriften, een doosje aardbeien en een boekje met alle tekeningen en nog een lief woordje. Ik vind ze super geworden!

Woensdag had ik eigenlijk een fotoshoot bij een vriendin, maar door omstandigheden kon die niet door gaan. Omdat ik haar toch graag wilde zien vroeg ik of ze zin had om even mee naar de Decathlon te gaan, waar ik dit sport setje scoorde.

Na schooltijd ging stond ik weer voor niks op het schoolplein want Aukje ging met een vriendinnetje mee. Toen we haar weer ophaalden moesten we nog even een kleine boodschap doen. Schoot niet echt op met Emmi die voor elk steentje bukt, maar soms is dat niet erg 😉

We kochten, zoals wel vaker, meer dan de bedoeling was dus de meisjes moesten helpen dragen. Aukje de gewone luiers voor Emmi en Emmi de zwemluiers.

Even nog wat voor het avondeten halen en weer terug naar huis.

Emmi werd woensdagavond alweer door mijn moeder opgehaald voor een logeerpartijtje, zodat ik meteen door kon rijden naar de sportschool, nadat ik Aukje naar school had gebracht.

Goed zorgen voor de zieke knuffels.

Lekker veel nepijsjes eten.

En (open) memory spelen met oma.

En terwijl de meisjes zich bij opa en oma vermaakten, ging ik in mijn eentje naar het station van Brandevoort om foto’s te maken voor twee samenwerkingen van deze week. Ik was stiekem wel een beetje trots op mezelf, dat ik steeds vaker zo in het openbaar foto’s durf te maken. Kleine overwinning dit hoor! ’s Avonds ging ik op kraamvisite bij een vriendin, wat is zo’n lief klein moppie dan weer klein zeg!

Vrijdag waren we al op tijd op school dus Aukje keek of de juf al in de klas was. Daarna ging ik op de Hoeve werken en maakte ik dus helemaal geen foto’s meer. We waren pas laat klaar, dus ik lag er weer veel te laat in…

En dus vergat ik de rest van de zaterdag om foto’s te maken. We waren bij een vriendin uitgenodigd en hadden het te druk met kletsen en kinderen in en uit het zwembad tillen om foto’s te maken 😉

Vandaag hebben we familiedag. Wat we precies gaan doen is nog niet bekend maar we gaan in ieder geval een Escape room doen, super leuk! De rest van de week is weer lekker druk, Aukje gaat op schoolreis, ik heb drie afspraken met vriendinnen (eigenlijk vier), ik ga poetsen bij Aukje in de klas, wil weer twee keer gaan sporten, heb een fotoshoot, Aukje heeft een kinderfeestje, mijn nagels worden weer bijgewerkt, ik ga stappen met een vriendin en we hebben nog een verjaardag. Maar het is ook de laatste schoolweek, dus wellicht pakken we vrijdagavond spontaan nog een borreltje op de vakantie. Fijne week weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.