Ik ga op vakantie en ik neem mee: mijn nieuwe koffer *

trolley bristol

“Mama die is mooi! Mag ik hem hebben?” Nog voordat ik de kans kreeg om mijn nieuwe koffer uit te pakken, had Aukje hem al in beslag genomen. Ze vond hem prachtig en het feit dat ze al een koffer heeft deed er totaal niet toe. Deze koffer wilde ze hebben. Ik snap haar ook wel, want de koffer is dan ook prachtig...

Nooit meer zoeken op de lopende band naar jouw koffer, want deze te leuke koffer springt er onmiddellijk uit en je ziet hem van verre al aankomen. Hij is niet alleen ontzettend leuk maar ook nog eens afgeprijsd, en toen laatst iemand me ermee zag heeft ze hem ook meteen zelf gekocht, zo leuk vond ze hem! Hij heeft felle kleurtjes en met Aukjes liefde voor de regenboog is dat een schot in de roos, maar hij heeft ook nog eens een panterprint en dat is tegenwoordig helemaal “gaaf”, aldus Aukje. Dus de koffer was goedgekeurd nog voordat ik hem zelf überhaupt kon uitproberen.

koffer panterprint

Nou ben ik zelf ook niet vies van een panterprintje op zijn tijd, dus stiekem vind ik de koffer zelf ook gewoon helemaal te leuk. Deze trolley is verkrijgbaar in 3 formaten. Ik heb formaat 1 (54 x 39,5 x 20) en deze kost nu € 47,99, formaat 2 (66 x 45 x 26) kost € 55,99 en formaat 3 (74 x 51 x 29) kost € 63,99. De koffer is gemaakt van ABS materiaal met een polycarbonaat film, heeft een ritssluiting waar je eventueel nog een cijferslot aan vast kunt maken en heeft vier wielen waardoor je hem makkelijk kunt rollen en sturen.

trolley panterprint

Er zit een handvat aan de koffer waarmee je hem op kunt tillen, maar daarnaast zit er ook een uitschuifbare trekstang in de koffer. Bristol heeft overigens nog veel meer leuke trolleys in de sale nu, dus ik zou zeker even naar de dichtstbijzijnde winkel gaan om een kijkje te nemen (of natuurlijk gewoon online, maar ik vind het zelf bij koffers altijd fijner om even in het echt te kijken naar het formaat.

koffer panterprint

Ik koos voor het kleinste formaat, omdat wij vaker een weekje weg gaan en dan is dit maatje ideaal. Ook perfect voor een (lang) weekend weg. Door de handige indeling hoeft de koffer eigenlijk niet eens volgepakt te worden, maar dat is bij mij eigenlijk nooit van toepassing haha 😉 Daarnaast denk ik ook echt niet dat Aukje nog van plan is om de koffer weer terug te geven, dus ook voor haar is dit een fijn maatje. Plek genoeg voor al haar kleren en nog wat extra knuffels.

trolley bristol

Mocht je nou nog op zoek zijn naar een bijpassend bagagelabel of een kofferriem, ook die kan je bij Bristol kopen. Handig, kan je een leuk bijpassend kleurtje uitzoeken 🙂

koffer bristol

Heb jij ook zo’n gezellige trolley die je meteen herkent op de lopende band?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.