Our diary # 132

Wat een heerlijk weekje was dit! We hadden niet heel veel op de planning staan maar zijn uiteindelijk toch elke dag bezig geweest. Gisteren staat er niet bij, want gisteren heb ik geplogd dus die houd je nog van me tegoed!

Zaterdag gingen we met vrienden gezellig een kabouterpad lopen. Het was heerlijk weer en de kinderen vermaakten zich prima in het bos. Het was zo fijn en gezellig dat ik helemaal ben vergeten om foto’s te maken. Oeps! Zondag hadden we een rustig dagje, we keken in de ochtend eerst de musical Roodkapje op televisie en gingen daarna cake bakken.

Na het bakken mochten de plakjes cake worden versierd. Een pareltje voor op de cake en een pareltje in het mondje… 😉

Nadat alle plakjes waren versierd mochten de meisjes ze uitdelen aan het personeel. Tandartskosten voor eigen rekening 😉

Maandag werden er in de speelschuur wat dingen aangepast en verbeterd.

De ballenbak was helemaal leeg zodat hij goed schoongemaakt kon worden voor de nieuwe ballen.

Kijk nou hoe mooi! Die witte lijken wel parels!

Nu glanzen de ballen nog mooi 🙂

Ik ging even naar de speelgoedwinkel om de laatste decemberinkopen te doen. We vieren het dit jaar al heel vroeg dus ik moest er op tijd bij zijn.

Dinsdag mocht Emmi alvast met Aukjes verjaardagscadeau spelen. We moesten dit namelijk reviewen (deze week online) en dat kan natuurlijk pas echt als er ook mee gespeeld is. Aukje zat op school en tegen de tijd dat zij thuis kwam zat alles weer netjes in de doos.

Woensdag stond er niks op de planning. Ik hield me bezig met de standaard huishoudelijke klusjes en tussendoor speelde ik met Emmi.

Aukje begon in de klas met lezen. Zo leuk om te zien hoe snel het gaat! Dat wist ik natuurlijk al wel, maar om het zo bij je eigen kind te zien is toch anders.

Na schooltijd ging Aukje bij een vriendje spelen. Toen ze thuis kwam wilde ze meteen haar nieuwe huispak aan, zo fijn vindt ze hem.

Emmi werd woensdagavond opgehaald door oma en donderdagochtend kreeg ik deze gezellige foto doorgestuurd.

En terwijl Aukje op school zat, Emmi fijn bij opa en oma aan het spelen was, zat ik bij de kapper… Misschien heb je het al op Insta voorbij zien komen, maar ook hier deel ik deze week het resultaat nog even goed.

Baby moest in de tent slapen.

Lekker met de oude Lego van mama spelen. Thuis kijken ze dus helemaal niet naar de Duplo en Lego om en bij opa en oma wel, stom hè?

Vrijdagochtend mocht ik even bij Aukje in de klas helpen met lezen. Ik vind het wel moeilijk om niet in mijn juffenrol te springen dan hoor haha. Maar goed. Na het lezen ging ik thuis aan het werk. Er moest een hoop gebeuren dus druk dagje. ’s Avonds gingen we lekker uit eten en zaterdag waren we gezellig met opa en oma naar de Efteling. Ik heb de hele dag geplogd dus die foto’s hou je van me tegoed!

Komende week staat er weer van alles op de planning. Werken op de Hoeve, wat foto’s maken voor Aukjeswereld, een studiedag voor Aukje (nog even een leuke activiteit bedenken voor die dag), een afspraak bij mijn nagelstyliste en een avondje bij lieve Monique. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.