Our diary #136

Wat een gezellige Sinterklaasweek was dit! We begonnen de week met proefzwemmen en pakjesavond en bezochten maar liefst twee Sinterklaashuizen!

Zaterdag mocht Aukje proefzwemmen voor diploma A. Het was ontzettend druk, maar ze deed het gelukkig erg goed.

Na de zwemles lekker uitgebreid in bad en haar onesie aan. Toen ze net even lag te slapen (voorbereiding op pakjesavond) kwam Sinterklaas even op bezoek met een leuke boodschap! Daar maakten we haar natuurlijk wel even voor wakker!

Hij had de video van Sint meegenomen, grote hit weer hier in huis hoor.

Sinterklaas vertelde in de video dat de cadeautjes in de tuin stonden, en hij had gelijk!

Eenmaal alles uitgestald zag het er zo uit. En schrik niet, ik kreeg op Insta mega veel reacties over de hoeveelheid, maar dit zijn de cadeautjes voor 12 personen, niet alleen voor Aukje en Emmi 😉

Lekkere dingetjes met te leuke Sint en Piet prikkers. Het was een ontzettend gezellige avond en de meisjes hebben genoten. Elk cadeau was een schot in de roos!

Zondag mochten de meisjes een dagje bij opa en oma spelen, omdat ik moest werken op de Hoeve. Maandag wilde Emmi haar K3 jurk aan met haar regenlaarzen, prachtige combi! daarna ging ik gezellig met Monique naar Amsterdam voor een lingerie fitting event, super leuk! Binnenkort meer hierover.

En natuurlijk werden deze week alle nieuwe spelletjes goed getest!

In de avond had ik oudergesprek bij Aukje op school. Altijd leuk om te horen hoe het gaat op school.

Daarna ging ik ook nog sporten! Ik was helemaal trots op mezelf.

Dinsdag speelde Emmi weer met haar ijscokar, deze blijft favoriet hoor.

En Aukje mocht getallenlijnen aanvullen op school.

Na schooltijd werd er weer gezellig afgesproken met een vriendinnetje en daarna speelden de meisjes nog even samen. Toen was het weer tijd voor zwemles.

Woensdag had ik een verrassing voor de meisjes, we gingen gezellig samen met Monique en de kindjes naar het Sinterklaashuis in Eindhoven.

Dat was maar goed ook, want beide dames moesten even wennen aan de Pieten en waren in het begin een beetje bang. Gelukkig ontdooiden ze snel en stonden ze aan het einde van ons bezoekje samen met de Pieten te dansen. Emmi durfde alleen niet bij Sinterklaas op het podium te komen, maar Aukje wel.

En super fijn dat Aukje woensdag al even kon wennen aan al die Pieten, want donderdag mocht ze met haar klas naar het echte Sinterklaaskasteel.

Zo mooi!

Alles is hier altijd zo mooi en gedetailleerd afgewerkt. Echt een feestje om naartoe te gaan.

Slapende Pieten wakker maken met de kinderen, blijft leuk!

Pepernoten draaien in de bakkerij (zoek de Photobomb Piet haha)

Kiekeboe, zie je mij in de spiegel? 🙂

Ondertussen was Emmi weer bij opa en oma.

En ging ze ook nog op bezoek bij mijn opa en oma.

In de middag nog even fijn kleuren.

Ik ging weer sporten en probeerde ook nog wat te werken. ’s Avonds sprak ik af met vriendinnen, terwijl Maikel ondertussen een moeilijke avond had met Emmi die steeds wakker was, oeps!

Vrijdag brachten we eerst Emmi naar het kinderdagverblijf en daarna Aukje naar school. Ik help vrijdags mee met lezen in de klas dus na het lezen ging ik naar huis om te werken.

Vrijdagavond hadden we dobbelspel met het personeel op de Hoeve, erg gezellig! Zaterdag mocht Aukje afzwemmen, jeej! Wat was ze trots en terecht ook! Na het afzwemmen mochten de meisjes gezellig met opa en oma mee, want ik ging op date… Maar daarover snel meer. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.