Angelique: De magische speelboom van Klorofil

magische speelboom van klorofil

Ken jij de Magische wereld van de Klorofil al? Waar elke dag de zon schijnt en heel veel lieve dieren leven? De Magische Speelboom van Klorofil is nieuw, met een knipoog naar de speelboom die je misschien nog wel kent van vroeger…

Toen ik de vraag kreeg of ik iets van de website van De Kleine Giraf wilde reviewen greep ik dat uiteraard met beide handen aan. De Kleine Giraf is namelijk exclusief distributeur van diverse must-have baby & kind producten. Zo hebben ze niet alleen speelgoed, maar ook kleding, knuffels, slaaptrainers, drinkflessen en nog veel meer. De merken die zij onder andere distribueren zijn Sophie de Giraf, Klorofil, Milestone (bekend van de kaarten) en Pura. Kortom teveel om op te noemen en te leuk om zelf even op hun website te neuzen.

Aangezien Dewi inmiddels al 2 jaar is en zij echt geen broertje of zusje meer krijgt, ging ik op zoek naar leuk speelgoed. Zo kwam ik bij de Magische Speelboom van Klorofil. Deze sprong gelijk in het oog vanwege het speelse uiterlijk en de vrolijke kleuren. Daarnaast zag ik ook direct dat het de winnaar van de “Astra best toy for kids award 2019” is. Genoeg reden voor mij om even verder te lezen.

Magische speelboom

De speelboom kan je openen door op een knop bovenop de boom te klikken, waarna de boom zich opent en alle ruimtes te zien zijn. Er is een slaapkamer, een badkamer, een keuken, een woonkamer en zelfs een garage. Maar dat is niet alles. Er zit een lift in die je op en neer kan laten gaan met een klein draaiwieltje, er is een struik met een verborgen ruimte, een auto en een schommel.

Wat ik vooral erg makkelijk vind is dat je alle bijbehorende spulletjes in de boom kan doen en de boom weer dicht kan klikken. Zo blijft alles bij elkaar en heb je een compacte speelboom. Ook zit er een handgreep bovenop zodat hij makkelijk te verplaatsen en mee te nemen is.

speelboom van klorofil

In deze mooie speelboom leven de vriendelijke dierenfamilies. Zo worden Eliot de Vos en Ruby de Beer standaard bij de speelset geleverd, maar er zijn nog veel meer dierenvriendjes en accessoires te koop. Wij kregen er ook nog de quad bij met panda Noah.

Dewi was gelijk enthousiast toen ze de verpakking zag. Ze riep “wow, wow” en wilde alles gelijk uitpakken. Er zit een duidelijk beschrijving bij van de stickers die je zelf nog even op moet plakken en waar alle onderdelen horen, dus de boom was snel klaar om mee te gaan spelen. Al begon Dewi al tijdens het plakken van de stickers te spelen, wat niet heel erg handig was.

Klorofil

Ik denk dat ik Dewi daarna 1,5 uur niet meer heb gehoord en dat is best bijzonder voor mijn kleine stuiterbal. Iedere dag speelt ze er wel even mee en je merkt dat het haar fantasie stimuleert. Ze begint al echt een spel te spelen en zelfs Logan vindt het stiekem nog leuk. Wel alleen als Dewi niet thuis is, want als iemand anders eraan komt zal ze wel even laten horen wat zij daarvan vindt.

Dus mocht je nog op zoek zijn naar leuk speelgoed voor de feestdagen, dan is dit zeker een aanrader. Dewi is er in ieder geval erg blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.